Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bugün 58.50 lira attımm kızlarrrrrdelikafaduldendelikafadulden
eşim sagolsunnzemuszemuszemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allah bereket versin canım..

ben de bugün bozuklarımı bütünledim yarın banka yolcusu tüm paracıklar :lepi:

kumbaramı yeniledim
nutella kavanozunun üstünü deldim laelaelaelaelae
her ay değiştiriyorum ki motive olsun :roflol:

Son düzenleme:

nutella kavanozuda iyiymiş
bende pet şişesinin kenarını kestim ordan atıyorum paraları ama dışından görünüyor bende öbür aya değiştireceğim
görününce dayanamayıp dışından sayıyorum çünkü

konu süperkaydirigubbakcemile5
ilk mesaj çok samimi ve doğal..sıkıcı değilkaydirigubbakcemile5
amaç güzelkaydirigubbakcemile5
banada aranıza katılmak kalıyor..
selamlar herkeseopuyorumnanaktankeseniz bol para dolsun işallahhihoyyyt hihoyyyt

İlk hoşgeldini ben diyim ozaman...
Hoşgeldin a.s.

Ben atıyorum aslında para ama hesabını tutamıyorum...
Küçük küçük bahaneler buluyorum kendime...
Diyorum ki bugün evde kalvaltı yapmasaydın dışardan şunu alacaktın, hoooop o para kumbaraya
Allah'ım para biriktirme bahaneme bakar mısınız :roflol:

hmm canım ya özel olmazsa ne kadar yatırdın birde nasıl oluyo şu borsa
aslında bende girmek istiyorum
deneme amaçlı çok bişey koymadan anlamaya çalışsam olur mu ki
Yok canım özel olmaz :) 305 liralık bir kağıt aldım.Bende şuan aslında deneme amaçlı girdim ama kağıdın geçmişin takip ettiğinde zaman zaman düşüşler yaşatmış fakat genel itibariyle kazandırmış.
Eğer uzun vadeli düşünüyorsan kazandıran kağıtlar var.Bakatığımda bakaların hisse senetleri genelde kazandırmış.50 lirayla bile başlayabilrsin tabi eğer yatırım yapacağın bankada borsa için limit yoksa

Babandan destekle birlikte bide sözleşme al kaydirigubbakcemile3
Batarsa paramı senden alırım de
Di mi :) İyi fikir :)
Geçen sefer battığımda eksiğini o vermişti sağolsun :)

Canım günaydın, valla aynısını bende diyorum.Kahvaltıyı yetiştiremezsemde ekmek arası hazırlayıp çıkıyorum.Hem o para cepta kalıyo ( çok küçük ama birikince iyi oluyo) hemde güvendiğim bir şekilde yeme ihtiyacımı gideriyorum.

Kızlar size gaz vercek birşey yazayım.
Diğer topiğede yazdım aynısını sizlede paylaşmak istedim.
Bir arkadaşım var hem daireden hemde üniv.den arkadaşım.
Geçen görüştük, para b,iriktirmeye karar verdim dedim.Onun birikim yaptığını bliyodum.
Bekar ve ortalama ayn maaşı alıyoruz üstelik benimki biraz daha fazla bile olabilir
Dedi ben işe girdiğimden beri (2-2,5 yıl falan olmuş) bayağı altın biriktirdim dedi.
Sanırım 56 altınım var dedi.Şok oldum.Üstelik ata altını deyince dahada şok oldum.
Ama helal olsun dedim.Bense 4 yıldır çaılıyorum 1 tek altın yapamadım.
Meğer aklımı kullansaydım bende o kadar biriktirmiş olacaktım.
Ve bu arkadaş parasını babasına verir, ondan harçlık usulü alır.
Valla arkadaşlar azmedince birikiyomuş, kız idolüm oldu valla :)
Aman aman maşallah diyeyim nazr değmesin ya maşallah, helal olsun ayrıca..

Son düzenleme:
basıyazmalı bayağı birikim yapıyorsun maşalah bu ara işler kesat:)dışarı çıkıcam gelince atarım artık..

kızlarrrr bende aranıza katılmak ıstıyorum ne yapsam ne etsem zor para bırıktırıyorum o ay altın falan alsam kesın ayın sonu gelmıyor.650 tl maas alıyorum 2 senedır calısıyorum.ve su anda 10 tane ceyrek bırde 500 dolarım var.bu ay maasımdan 300 tl aldım onuda kredı borcum vardı ona yatırdım 100 tl arttı bende cebımde olunca harcarım dedım 1 ceyrek aldım.maasımın 350 tl daha almadım ama 80 kredı 50 kredı kartı 50 babama borcum onu odıcem yaptımı 180 cepte kaldı 170 bununla ıdare edıcem artık 50 tl dolarmı alsam dıyorum cebımde olunca harcıyorum yemek parası vermem dolmus parası vermem 100 tl yeter bana bu ay...kafam karıstı valla

Ayseçim maşallah biriktiriyomuşsun ya.Valla bende 4 yıldır çalışıyorum nerdeyse.Maaşımda fena değil ama kurumun kooperatfinde biriken 630 lira haricinde kuruşum yok.O da olmazdıda maaştan kesinti olunca oluyo.
Bence hazır dövizde düşüş varken 50 lirasını dövizle değerlendirebilirsin.Madem yol ve yemek masrafın yok 100 lira idare eder seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…