- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #3.361
evet canım huzur ve sağlımız olsunda para sonradan gelsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yıllık evliyim
Ev almak için biriktirdiğim para 28 yıllık demir para birikimim
Bizim iki hesabımız var biri eşimle yaptığımız birikim
Diğeri benim bekarlıktan gelme bozuk birikimim bayanssulusmile
Eşim ona dokunmak istemiyor o senin emeğin diyor yerimseniben
evet canım huzur ve sağlımız olsunda para sonradan gelsin..
:roflol::roflol:
babam gıcık oluyordur sana...
:roflol::roflol:
babam gıcık oluyordur sana...
bu durumda siz kardeşsiniz:roflol:şutarafagitti
birikim şart kızlar:)))
bizde evleneli 3,5 yıl olcak eşimle ortak birkimimiz pek yok çunku ev almıştı eşim kredisi vardı bekarken onu ödedik kardeşleride yardım etti.sonra kaynıma ev alındı 1 yıl oldu şimdi ona da biz ödüyoruz.3 yıl daha ödicez..araba alabiliriz ama eşim pek sıcak bakmıyor kardeşleri ailesi arasında laf olur diye düşnüüyor sanırım.yani belli bir süre herkese ev alınana kadar biizm birşeyler almamız zor..
benim şahsi birikimlerim var tepem atıyor araba alcam diyorum eşime ama öyle duruyor bankada..eşimde bilmiyor birikimlerimi.bende liseden beri sürekli biriktiriyorum..çok şükür evimiz var yazlıgımız var.birde benim dairem var..arabada olsa tam olcak:)
bu durumda siz kardeşsiniz:roflol:şutarafagitti
kızlar bizde sözlümle hep konuşuyoruz bu konuyu para biriktirdiğimi biliyor biz borçsuz yapmaya çalışacağız düğünümüzü en kötü ihtimal 1 yıl borç öderiz diye düşünüyoruz ilk 3 yıl veya 4 çocuk düşünmeyeceğiz ve birimizin maaşını o ben oluyorum bankaya atacağız diğerininkinle hem geçineceğiz hemde sanki ben çalışmıyor muşum gibi para biriktireceğiz inşallah üstüne bileziklerimi altınlarımı da satıp bir ev almayı düşünüyoruz eğer çocuk olduktan sonra gerekli parayı toplarsak önce araba alacağız mecburen
allaha şükür kira derdimiz olmayacak kayınvalidem sözlümün abisi evlendiğinde 1 yıl maaş kartını abisine vermişti borçlarını ödesin diye bize de verirse onu da atacağız kenar yani extraları saymadan hem birikim yapacak hem kendimizi deneyeceğiz sonunda bak bunu biz başardık diyeceğiz inşallah
Allah daha çok versin canım..
olmayan yok maşAllah..
arabada nazarlığınız olsun inş alırsınız opuyorumnanaktan
a.sa.s
yaw böyle amacı olan insanlara bayılıyorum..
herşey gönlünüze göre olur inş canım..
ama merak etme rabbim yuva kurana herdaim yardım ediyor..
borçlarda bitiyor Allahın izniyle..
sonra gelsin geleceğe birikim :teytey:
selam kızlar a.s.
bende bugun 7 tl attım :kedi: her gün yazmasamda arada uğruyorum kaydirigubbakcemile5
herkesin kumbarsına bereket görüşürüz canlar
kızlar bizde sözlümle hep konuşuyoruz bu konuyu para biriktirdiğimi biliyor biz borçsuz yapmaya çalışacağız düğünümüzü en kötü ihtimal 1 yıl borç öderiz diye düşünüyoruz ilk 3 yıl veya 4 çocuk düşünmeyeceğiz ve birimizin maaşını o ben oluyorum bankaya atacağız diğerininkinle hem geçineceğiz hemde sanki ben çalışmıyor muşum gibi para biriktireceğiz inşallah üstüne bileziklerimi altınlarımı da satıp bir ev almayı düşünüyoruz eğer çocuk olduktan sonra gerekli parayı toplarsak önce araba alacağız mecburen
allaha şükür kira derdimiz olmayacak kayınvalidem sözlümün abisi evlendiğinde 1 yıl maaş kartını abisine vermişti borçlarını ödesin diye bize de verirse onu da atacağız kenar yani extraları saymadan hem birikim yapacak hem kendimizi deneyeceğiz sonunda bak bunu biz başardık diyeceğiz inşallah
Kumbaram küçük geliyor diye değiştirdim açarken gözüm kaydı yanlıslıkla saymısım:kedi:
45 TL olmuş :9 olduğu gibi başka bi kumaraya taşıdım,
biriktirmeye baslayalı cok olmadı iyi birikmiş sevindim