• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

maas almama daha iki hafta var cepte cok az para kaldi terkrar hesaptan para cekmek istemiyorum.. ama herhalde para cekmeden olmicak gibi.. ekimde memleket ziyaretine gidecegiz allah izin verirse cep harsli yapmamiz gerek bu yüzden harcamalarima dikkat ediyorum bu ay kendimize hic bir sey almadik esimin berber parasi bi tek gersi zorunlu mutfak masrasfi malum ramazan ve mutfak masrafi cok insan ac olunca markete girince herseyi alasi geliyor :)

heeh evet olaiblir koçiştenayrıbi kumbara

katılayım şartlar nedirropuyorumnanaktan

gözün aydın

harcamakmı nerde
borçlara gitti canım o

cnm olsun
öylede olsa yine karınıza
valla özendin size.
ben ne bulduysam harcıyorum
ama dün akşam kumbara yaptım
attım cebimdeki bütün bozuklukları içine
saymıcam uzun bi süre.evlilik zamanı lazım olur o zaman açıcam kumbarayı

kızlar hani kartımla ilgili sorun vardı.
Halloldu şükür.
ödemeyeceğim ektremde.
Hamdolsun...

cok sevındım...
hadı gozunuz aydın :lepi:

gunaydın canım...
benden de bugun 5 tl

değiştiriyorum kızlar bugun cok gaza geldım
kumbarama bugun 19 tl atıyorum
elıme gecmısken atayım herzaman boyle olmaz sempatiksalakcinni
bankadan da bu ay 200 tl eksık cektım o da toplu bırıkım olsun :lepi:
aksam da eve gıdınce babamı tırtıklayacam artık sempatiksalakcinni
25 kurus 50 kurus ne varsa Allah bereket versın kaydirigubbakcemile

cok sevındım...
hadı gozunuz aydın :lepi:

değiştiriyorum kızlar bugun cok gaza geldım
kumbarama bugun 19 tl atıyorum
elıme gecmısken atayım herzaman boyle olmaz sempatiksalakcinni
bankadan da bu ay 200 tl eksık cektım o da toplu bırıkım olsun :lepi:
aksam da eve gıdınce babamı tırtıklayacam artık sempatiksalakcinni
25 kurus 50 kurus ne varsa Allah bereket versın kaydirigubbakcemile

:lepi::lepi::lepi:

kızlar bozuk para benim daha çok işime yarıyor sanki o yüzden cüzdanımda bulunması kolayıma gidiyor.kızımla dışarı çıkınca felan istediği bişey olduğunda bütün parayı harcamaktan çok daha iyi geliyor.tabii böyle olunca bi köşeye atamıyorum.nasıl yapıyosunuz valla bravo size.bende maaşımdan ayırdım ikramiyelerimi değerlendiridm bi süredir.gün param da vardı öyle böyle 8 tane küçük altınım oldu.eşime söylemedim şimdilik.şu kumbara işini de halletsem benden iyisi yok:lepi:

kızlar bozuk para benim daha çok işime yarıyor sanki o yüzden cüzdanımda bulunması kolayıma gidiyor.kızımla dışarı çıkınca felan istediği bişey olduğunda bütün parayı harcamaktan çok daha iyi geliyor.tabii böyle olunca bi köşeye atamıyorum.nasıl yapıyosunuz valla bravo size.bende maaşımdan ayırdım ikramiyelerimi değerlendiridm bi süredir.gün param da vardı öyle böyle 8 tane küçük altınım oldu.eşime söylemedim şimdilik.şu kumbara işini de halletsem benden iyisi yok:lepi:
ya ama öle bi dene hemen bırıkıyor
yoksa o bozukluk sağa sola gidiyor anlamıyorsun
şartlarımız çok katı alsanaalsanasmile

içine bozuk para koyabilkeceğin bir kutu bulmak :lepi:

her ne olursa olsun bozuklara göz dikmemek :lepi:

her ay sonu kumbiriği boşaltıp ,sayıp topike bildirmek :lepi:

sana uyarmı şartlarımız kaydirigubbakcemile3
ha a zor alcak ama temın edicemhehe
cnm olsun
öylede olsa yine karınıza
valla özendin size.
ben ne bulduysam harcıyorum
ama dün akşam kumbara yaptım
attım cebimdeki bütün bozuklukları içine
saymıcam uzun bi süre.evlilik zamanı lazım olur o zaman açıcam kumbarayı

evet dene canm uzun süre saymaa

Kahve+Dunyasi-Cikokup2.jpg
ıftar sonrasııı yarasın kızlar

kızlar gaza geldim evin her yanından bi sürü bozuk para topladım-aldım boş bi nutella kavanozu-açtım üzerine bıçakla bi delik.hoppaaaa paralar içine.mutfak dolabımın içine sakladım.haydi hayırlısı.:teytey:

kızlar gaza geldim evin her yanından bi sürü bozuk para topladım-aldım boş bi nutella kavanozu-açtım üzerine bıçakla bi delik.hoppaaaa paralar içine.mutfak dolabımın içine sakladım.haydi hayırlısı.:teytey:

ebuş hadı hayırlısı Allah artırsın :lepi:

ya benım dunden berı ıcım karardı arkadaslar ya
bırıkım yapacak altın alacak koluma bılezık yapacaktım evlenene kadar ama bu gıdısle zor gorunuyor...
cok kasmam lazım...
onumuzdekı aydan ıtıbaren ogrenım kredısını odemeye baslıyorum evlenene kadar anca bıter :sinifsinif:
hayallerım ah ah :gitme:
neyse dun 2,10 attım kumbaraya

ebuş hadı hayırlısı Allah artırsın :lepi:

ya benım dunden berı ıcım karardı arkadaslar ya
bırıkım yapacak altın alacak koluma bılezık yapacaktım evlenene kadar ama bu gıdısle zor gorunuyor...
cok kasmam lazım...
onumuzdekı aydan ıtıbaren ogrenım kredısını odemeye baslıyorum evlenene kadar anca bıter :sinifsinif:
hayallerım ah ah :gitme:
neyse dun 2,10 attım kumbaraya

sıkma canını tatlım sen at ufak ufak allah büyük bakarsın yaparsın hem daha 1 sene var her ay 100 atsan oooo alasını yaparsın

sıkma canını tatlım sen at ufak ufak allah büyük bakarsın yaparsın hem daha 1 sene var her ay 100 atsan oooo alasını yaparsın

bluem kuzum oyle mı dersın bilmiyorumkismile
elımden geldıgınce daha da sıkı olacam artık aman zaten ekstra masrafım yoktu bundan sonra hıc olmaz...
ayda 100 atarım canım da ben daha fazla ıstıyordum aklinialirimsmile

bluem kuzum oyle mı dersın bilmiyorumkismile
elımden geldıgınce daha da sıkı olacam artık aman zaten ekstra masrafım yoktu bundan sonra hıc olmaz...
ayda 100 atarım canım da ben daha fazla ıstıyordum aklinialirimsmile

allah büyük canım ya bende çok istiyorum ama borçları bir bitireyim inşallah marttan sonra her ay maaşın yarısını atacağım o zmana kadar maaşım da zamlanır herhalde canım

Back