• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

valla bu aalar dışarı çıkmadığım için ben de bozukluk olmuyo :icecream:
ben de eşimin cebinden çıkardıklarını atıyorum kumbaraya,daha doğrusu henüz kumbaram yok,mini bi mücevher kutsuna koyuyorum...çok değerliler :teytey:
4,5 lira attım bugün,hadi bakalım,keselere bereket yerimseniben

woooow sahrud ne yaptın sen ya kumbaradan çıktı deme düşer bayılırım ....

ben birikim yapamasam da takip etmeye çalışıyorum sizi

Yok bacım yok bayılma kumbaradan çıkmadı olumunekankayizsmile
Dün teslim ettiğim tasarımın ücreti geldi
Bende onu direk banka hesabıma attım
Ki banka hesabım büyük kumbaram oluyor

Yok bacım yok bayılma kumbaradan çıkmadı olumunekankayizsmile
Dün teslim ettiğim tasarımın ücreti geldi
Bende onu direk banka hesabıma attım
Ki banka hesabım büyük kumbaram oluyor

hadi hayırlı olsun canım ben borçlardan kafayı kaldıramıyorum malesef inanır mısın bu ay elime sadece 50 lira para kaldı allahtan bekarım ev geçindirme derdim yok yine de fazla aç bırakmamak için atıyorum haftada bir

sen haftalık açıyorsun sanırım kumbaranı yanlış mı hatırlıyorum

hadi hayırlı olsun canım ben borçlardan kafayı kaldıramıyorum malesef inanır mısın bu ay elime sadece 50 lira para kaldı allahtan bekarım ev geçindirme derdim yok yine de fazla aç bırakmamak için atıyorum haftada bir

sen haftalık açıyorsun sanırım kumbaranı yanlış mı hatırlıyorum

Evet canım espri olsun diye cuma günleri açıyorum
Sonra eşimin işyerine götürüp cuma hasılatı diyerek bütünletiyorum :roflol:
Normalde 50-70 arası çıkar
Ama bu hafta kumbarada da bi patlama bekliyorum aklinialirimsmile

saolun canlarım küçük küçük atınca dikkat ettim alıyom ordan gerektikçe büyük atıyım almıyım dedim anca bukadar toplayabilmişiz tek maaşla zor oluyor bide bebek var

süper bir topik olmuş
geçen sene bu şeklide çok iyi paralar biriktirmiştim şimdi yine başlıyorum bugünden 8 lira da benden. Allah bereketimizi arttırsın:nazar:

saolun canlarım küçük küçük atınca dikkat ettim alıyom ordan gerektikçe büyük atıyım almıyım dedim anca bukadar toplayabilmişiz tek maaşla zor oluyor bide bebek var

olsun canım allah bereket versin bidahakine daha fazla atarsın ben kutu kola kutusuna atıyorum alamıyorum öyle daha iyi oluyor

olsun canım allah bereket versin bidahakine daha fazla atarsın ben kutu kola kutusuna atıyorum alamıyorum öyle daha iyi oluyor

bende biriktirdigimi merak eidyom bakıyodum baktım olmuyo kilitli aldım bitane sanki herya ödememiz var gibi miktar atıyım açta kalsam ellemiyim dedim eşim az desede bukadar oluyo valla fazla atamıyom

Back