- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #2.761
yok canım nerdeee:)1 lira 80 kuruş ooff sevmedim bu yeni para şeklini.
Dilerim yeni parayla da 1800ler artırmak nasip olur opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım nerdeee:)1 lira 80 kuruş ooff sevmedim bu yeni para şeklini.
inş.sahrud...benim hala umudum var:roflol:
kizlar merhaba super konu tam benlik benimde bir tane kavanozum var her aksam ne kadar atiyorum hesaplamiyorum ama bazen euro bazen cent atiyorum gecen actim merak ettim saydim ayda euro olmus ama kavanoz dev bir seyd aha cok laizm hehehehehehehe:)
bende para biriktirmeye karar verdim estetik ameliyat olucam esim tamamd edi vermeye basladi hafta sonu mac veya kozmetik shoplara gisiyorum allahim bunuda aliyim sornasini biriktiririm faland erken hic param kalmiyo gecen actim baktim kac tane ruj kac tane fontoten almisim hepside marka acmamisim bile esimde anlamiyo kullaniyorum ihtiyaicm varz annediyo al diyo kardesime bile gonderiyorum bazen gecen lancaster pudra gordum indirimde diye adet almisim kendimi kaybediyorum ne yapicam ayni oudradan tane dimi nasil engellicem kendimi dur dicem yardim edin kizlar hastalik boyutuna geliyo hep dursun kullanirim diyorum yeni goruyorum onu aliyorum kullanmadigim yaklasik acilmamis fondotenim var bide hepsi pahali seyler canim ne zaman sikilsa aliyorum ne yapiyim para biriktirmem lazim benim yaoptigima bak yazik yani ne onerirsiniz bana ?
Seninki biraz alışveriş hastalığı derecesinde tutku olmuş
Şöyle bi çözüm olabilir
Böyle yerlere giderken sadece ihtiyacın kadar para al yanına ve kredi kartını evde bırak
Yada eşini uyar ihtiyaçtan fazlasını aldığını seni frenlemesini iste
Sanırsam işe yarayacaktır
canim kredi akritin cok kullaniyordum su an tasimiyorum baktim dev oldu odedim orclari kullanmiyorum ama simdi ne yapiyorum elime ne gecse makyaj malzemesine veriyorum esimde zannediyorki ihtiyacim var al al diyo aliyimmi diyorum al diyo kendimi frenlemem laizm zaten adam alma dese tum gun surat cekecek oda al diyo anlamiyoda kullaniyorum zannediyo sonra yaizk o paralara yani dedigim gibi bazen ayni urunden bir kac tane aliyorum o indirimdeymis diye bekliyo sonra ya birine veriyorum yada beklemeye devam ediyo frenlemem sart yoksa para falan biriktiremem sadece bozuk para biriktirebiliyorum bu gun 3 euro attim ama buyuk paralari harciyorum iste canim sikildikca nereye gitsem hadi alisveris merkezi hobi bulmam sart zaman gecirebilmek icin galiba sorun orda denicem ins olur yaizk yoksa ..
valla kızlar ben biriktirir biriktirir altın alırım ceyrek cumhurıyet boshayallersmile en mantıklısı kac senedır yapıyorum hemide bayada kar yaptım dıyebılırım ben ben bole altın almaya basladıgımda ceyrek 30 tl idi simdi dusunun kac par ceyrek hıc bozmadım eşiminde sen az kırlı cıkı degılsındır dıyo:umursamaz: ama ben ona hıcc dermıyım ıyıce bırıksın ondan sonra bakcaz duruma ama bolede bı sorun var onları saklamak:bbo: