• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

kahvalti_1241605929.jpg

kahvalti hazir kizlar

valla şu 20 gündür biriktirdiğim parayı tümlettirip eve harcıycam galiba öyle gözüküyo
yoksa maaş günü gelene kadar.................... :delphin:
yani bu ay da fos çıktım ben -tatlicadiarzu-

Şöyle ki, çalışıyorum aldığım maaşın her ay 250- 300 bankada vadeli hesabımın üzerine ekleyerek devam ettiriyorum.
Bir de yediğimiz öğle yemeklerini, ve eve yaptığım alışverişi 5 TL de olsa 50 TL de olsa kredi kartından çektiriyorum (maaş hesabımın yattığı bankanın kartından). Puan cok kazandırıyor ve hıcbır hesap ucretı, nakıt para cekım ucretı gıbı ucretler ve kesıntıler olmuyor. Cuzdanımda cok az nakıt tasıyorum.
maasımı alınca kredı kartımı odeyıp, vadeliye o ay nekadar yatıracaksam onu eklıyorum kalanıylada fon alıyorum. 5 ayda falan baya oldu ama malesef ılk donemlerde iş kıyafetlerım yoktu onların borcunu hala oduyorum. Bırde her maaşımı aldığımda "Allah bereketini versin" diyorum.
şükretmek gerektiğine inanıyorum.
Hepimize bol kazanclar, Allah hepimizin gönlüne göre versin

bu hafta sonu açıköğretim sınav ücretleri direkt kumbirike gitti:lepi:. Pazaresi bozuklukları da tümleteceğim inşallah. sonra gelsin sarı liralar. Allah sağlıkla kullanbilmeyi de nasip etsin inşallah hepimize.

Bu ayda birikim yapamadım. Yol parası yemek parası şu parası bu parası derken elde birşey kalmıyo. Nasıl tasarruf yapılacak bilmiyorum 6 aylık da bebeğim var. Ek gıdalara geçtik ama hala mama alıyoruz... ıştahı olsunda varsın yesin bebeğim. ıştahsızlık kötü. Neyse herkese hayırlısıyla bol birikimli günler.....

Biz hala hastanedeyiz
Ve ben hala su gibi para harcıyorum
Ama çok şükür eşim hayati tehlikeyi atlattı
Para varsın gitsin ben yine çalışır biriktiririm
Aman hanımlar az çok demeyin biriktirin
Bigün başınız dara düşerse inanın elinizdeki tek güç para ve dua oluyor
İçinizde inanç cebinizde para olmazsa işiniz zor

Biz hala hastanedeyiz

Haklısın canım. Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır eşin.

Biz hala hastanedeyiz

Çok geçmiş olsun canım..

sahrudcum çokk gecmış olsun canım ben ev hanımıyım 6 aylık bır oğlum var senın sayende ona bi kumbara yaptım aklıma geldıkce 1 lıra 50 kuus ne bulursam atıyordum 65 lırası olmus bende sana bısey sormak istedim eskısı gıbı iş bankasında kumbara hesabı yokmuş kumbara fonu varmış acaba kumbara fonu mu actırsam yoksa biraz daha bırıktırıp b tıpı lıkıt fon mu actırsam..???

sahrudcum çokk gecmış olsun canım ben ev hanımıyım 6 aylık bır oğlum var senın sayende ona bi kumbara yaptım aklıma geldıkce 1 lıra 50 kuus ne bulursam atıyordum 65 lırası olmus bende sana bısey sormak istedim eskısı gıbı iş bankasında kumbara hesabı yokmuş kumbara fonu varmış acaba kumbara fonu mu actırsam yoksa biraz daha bırıktırıp b tıpı lıkıt fon mu actırsam..???

Teşekkür ederim canım çok çektik gidip gidip geldik ama çok şükür atlattık

Öncelikle estağfurullah ben sadece bilgilerimi paylaştım
İrade senin birikim senin
Likit fon hesabı açtırman için gereken miktarı elde edene kadar para boşta durmasın kumbara fonu açtır
Miktar büyüdükçe bankacıyla görüşür daha karlı bi hesaba geçersin derim ben
He bide oğluşun arada babasının elini öpsün kumbarasıyla yerimseniben
Babanında bi katkısı olsun dimi ama

çok haklısın canım babasının elını öpturmeliyim şimdi dişimizde çıktı yenı hasta babasının elini ısırtayım :)))))

Allaaaah dişlerde çıkmış
Ne güzel ısırır o şimdi
Sırıta sırıta ısırır :emir_bebek: hiç kaçırma akşam kapıda karşılayın ana oğul e tabi bide kumbara opuyorumnanaktan

Prenses bu nasıl bir kahvaltıdır yarabbim. Ekrana saldıracağım zor tutuyorum kendimi. Hafta sonu yine sınav vardı yaşasın. Bizim heriften kaptım yine sınav ücretini çeyrek alacağım inşallah yine. Ay sonu ay sonu kumbaraya pek bişey atamıyorum. Garibim açlıktan ölecek. Dün akşam 1.5 TL atabildim sadece. Aybaşı gelsin bugünlerin acısını çıkartırım zemuszemuszemuszemus

Back