Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Sağol ablacım opuyorumnanaktan

Benden bugün 1.25 tl(=

devir ekonomi devri insanın şuan maddi durumu iyi olsa bile ilerde ne olacağı belli değil.Herzaman köşede bir para olması güzel şey.ben de bugün para koyamadım:) bir kaç güne fazla fazla koyacağım inş:)

merhaba,
ben terapı goruyorum ve seans ucretlerı malum...
ogrencıyım bugune kadar hep annemler ya da anneannem odedı ucretını ama artık kendım bırıktırmek ıstıyorum en azından buyuk kısmını, bırkac gundur sureklı bunu dusunuyordum burayı gormem ıyı oldu.
harcamalarımı mınımuma ındırıp onları harcıyormus gıbı bırıktırmek hedefım..
4 gunde 35 tl bırıktırdım, aksam aılemle de konusacagım her aksam 1-2 tl de onlardan alsam, katkıda bulunur dıye dusunuyorum...

bugun 5 tl attım.

Son düzenleme:

İyi düşünmüşsün canım... bereketli olsun opuyorumnanaktan

kizlar esimden bozuk para istemistim kumbarama atayim diye vermedi kendiside kumbara almis oda biriktirmeye basladi ne yapayim askim senden özendim dedi.simdi ikimizin arasinda yaris basladi kim daha cok biriktirecek diye.bu topigi acandan allah razi olsun. bugün benden 3 euro

Oh oh kadro kalabalıklaşmış
maşallah diyelim ne güzel yeni katılımlar var
herkese bereketli olsun kızlarrr
budün güzel bi miktar atacaktım ama
sabah sabah bi masraf çıktı erteledim bakalımm
sadece 2 tl attım buügünn

merba bnde yarndan itibaren harçlıklarımı biriktrmeye başlıyacağğım Allahın izniyle :):):
biriktrp kndme güsel güsel ciciler almak istiyorum.. :):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…