• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

kizlar merhaba burda yoktum yeni geldim bugun degil ama yarin atcam kismetse
2zqeur4.gif

Bende bir arkadaşımla birlikte yıllardır gün yapıyorum..Her ay altın alıyoruz..Bir ay ben bir ay arkadaşım alıyo altını..Parasını ortak ödüyoruz.Mesela altın 80 se 40 ını ben , 40 ını arkadaşım veriyor..Bu sayede hem kenarda kıyıda altın birikiyor hemde altın götürülecek yerlere (düğün, sünnet falan) elimizde hazır altın bulunuyor hemde para daha çabuk harcandığı için altını bozdurmaya kıyamıyorsunuz zorunlu haller dışında tabi..Ama para olarak biriktirsem çok durmuyor mutlaka ihtiyaç oluyor harcanıyor maalesef..Yıllardır uyguladığımız bir yöntem çok faydasını gördüm tavsiye ederim yani...

kizlar okudumda ilgimi cekti recel kanseri onlemede etkilliymis

Reçelin içinde bulunan ’pektin’ isimli madde kanser hücrelerinin oluşumunu hızlandıran ’galektin-3 (gal 3)’ proteinini çepeçevre sararak kanser hücresi oluşumunu yok ediyor.

Norveç’teki Gıda Araştırmaları Profesörü Vic Morris de bu tezi onaylayarak reçelin kanseri alt ettiğini onayladı. Konuyla ilgili olarak:

“Reçel yerseniz faydasını göreceğinize inanıyorum” yorumunu yapıyor.
Pektin tozunun ayrıca prostat kanseri hücrelerini de öldürdüğü son araştırmalarda ortaya çıkan sonuçlar arasında yer alıyor.

Back