• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El nasıl iftiradır bu ne diyorsunuz kendinize gelin lütfn

REALIZM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
858
1
68
Sakarya
deminki başlıkta yok aynı kişymişım ya şuan ağlıcm neredyse sinirdn ben buradan pekçok kişıye ürün satmış almış kişiym enesibel,vaveyla_esk,babyvockl,rudia..sorabılırsnz iftira atanları Allaha havale edyrm hakkımı helal etmiyorum

yani sonuçta rezalım da ondan alış veriş yapmış onun ne suçu varki
iyi valla onunla irtibata geçen herkez suçlu olsun ozaman

o başlığı okudum ama bişey anlamadım:)) satış yapıyosam aynı ürün için birkaç kişi ile görüşmenin ne sakıncası var ki, parayı ilk kim gönderirse ona satarım.sanırım konu bunun üzerineydi, amaaaan NEYSE CANIM ÜZME KENDİNİ , ALMAYA NİYETİ OLAN YOLLAR PARASINI ALIR EĞER GÜVENİ YOKSA DA GİTSİN 2.EL SİTELERİNDEN ALSIN

Kızlar saçmalamayın ya realizm le ne alakası var konunun. 3 mail sadece yasemindemiröz,aysecell,ve nursella. Sahtekar olanlar buynlar. Realizmi işin içine katmayın. Ben kendisini tanımıyorum ama burda üye olduğumdan beri onunda satışlarını takip ediyorum. Realizmi işin içine kim kattıysa derhal özür dilemeli, bence. Insanların günahını almak bu kadar kolay olmamalı bunun bir vebali var.

canım nevar bunda üzülecek,burda kimse kimseyi tanımıyor sonuçta.son olaydada gördükki kimseye güvenmemek gekiyor.sende yazıp çıkınca acaba? diye düşünülmesi çok normal.gelip yazdın ve öyle olmadığını anladı herkes.alınacak bi durum yok yani tamamen tanımamaktan kaynaklanıyor.

deminki başlıkta yok aynı kişymişım ya şuan ağlıcm neredyse sinirdn ben buradan pekçok kişıye ürün satmış almış kişiym enesibel,vaveyla_esk,babyvockl,rudia..sorabılırsnz iftira atanları allaha havale edyrm hakkımı helal etmiyorum

boşver canım takma kimseyi kafana.onlar senin günahlarını aldıkça sen sevap kazanıyosun böyle düşün

ben realizmle alış veriş yaptım ve sorunsuz gayet memnunum.
Bence herkes igneyi kendine sonra cuvaldınız başkasına batırmalı :45:

realizm seni asla üzmek istemem kendi adıma..yapılan yorumlardan dolayı herkesin kafası karıştı.kendini ifade etmen yeterli anlamıştır herkes seninle ilgisi olmadığını.lütfen üzülme.ben de seni üzdüysem özür dilerim.sana karşı bir atamda bulunmadım sadece açıklama yapmanı beklediğimi yazdım.

boşver canım takma kimseyi kafana.onlar senin günahlarını aldıkça sen sevap kazanıyosun böyle düşün

ben realizmle alış veriş yaptım ve sorunsuz gayet memnunum.
Bence herkes igneyi kendine sonra cuvaldınız başkasına batırmalı :45:

ee tamamda burdaki herkes realizmden alışveriş yapmadı herhalde.sen yapmış ve güven kazanmış olabilirsin.kimse babamızın kızı değil sonuçta gözü kapalı inanalım.herkese karşı şüpheci yaklaşmak çok normal.aksi halde neler olabileceğini hepimiz gördük.

ve ayrıca herkes nedense kız yazdıktan sonra gaza geldi,keşke o girmeden arkasında dursaydınız böyle.

ee tamamda burdaki herkes realizmden alışveriş yapmadı herhalde.sen yapmış ve güven kazanmış olabilirsin.kimse babamızın kızı değil sonuçta gözü kapalı inanalım.herkese karşı şüpheci yaklaşmak çok normal.aksi halde neler olabileceğini hepimiz gördük.

Ve ayrıca herkes nedense kız yazdıktan sonra gaza geldi,keşke o girmeden arkasında dursaydınız böyle.

peki sen neye göre karalıyorsun insanları. Güvenemeyebilirsin ama karalamıycaksında tanımadığın kişiyi. Meleğim ve aşkım nickli arkadaşımız bir hata yapmış sahte mailleri yazarken aysecell yazacağına realizm yazmış yanlışlıkla oda itiraf etti zaten diğer başlıkta. Hepsi bu ama sen hemen karalamaya başladın hiç tanımadığın bir insanı. çok yazık.

arkadasım lütfen üzme kendini tüm bunlar yazdıgın seyleri dikkatli okumadıklarından kaynaklanıyor bence.

Son düzenleme:
tamam kızlar uzadıkça yanlış anlaşılmalar oluyo konuyu kapatın
reazlım eyer onlardan biri olsaydı cesarep edipte girmezdi tekrar
buraya hem alış veriş yapan arkadaşlar var ondan kimse
kimseyi suçlamasın inşalla bi daha böyle şeyler olmaz kızlar

peki sen neye göre karalıyorsun insanları. Güvenemeyebilirsin ama karalamıycaksında tanımadığın kişiyi. Meleğim ve aşkım nickli arkadaşımız bir hata yapmış sahte mailleri yazarken aysecell yazacağına realizm yazmış yanlışlıkla oda itiraf etti zaten diğer başlıkta. Hepsi bu ama sen hemen karalamaya başladın hiç tanımadığın bir insanı. çok yazık.

karaladığım kanısına nerden vardın ?? bununla ilgili tek bi mesajım varsa bul ve çıkar o zaman !

sadece güvenemediğim için şüpheci yaklaştım,ki tanımadığım birine şüpheci yaklaşmam kadarda doğal bişey olamaz heralde.

ayrıca dediğim gibi nedense kız yazdıktan sonra atağa geçtiniz,öylesini bende yapardım.

ve o bahsettiğin "meleğim ve aşkım" da hata falan yapmamış bikaç yerde aynı ithamda bulunmuş üstelik "konuyu açan arkadaş"demiş,sen önce mesajların hepsini okuda öyle cevap yaz.

arkadaşlar bu başlığı ben bana güven duyun anlamında açmadım,nursella ile ilgm yok,onun için arkadaşların nıckını verdm üzgün olmamak mümkün dğl ama bu iftirayı atanlar derhal durumu düzeltmeli

karaladığım kanısına nerden vardın ?? bununla ilgili tek bi mesajım varsa bul ve çıkar o zaman !

sadece güvenemediğim için şüpheci yaklaştım,ki tanımadığım birine şüpheci yaklaşmam kadarda doğal bişey olamaz heralde.

ayrıca dediğim gibi nedense kız yazdıktan sonra atağa geçtiniz,öylesini bende yapardım.

ve o bahsettiğin "meleğim ve aşkım" da hata falan yapmamış bikaç yerde aynı ithamda bulunmuş üstelik "konuyu açan arkadaş"demiş,sen önce mesajların hepsini okuda öyle cevap yaz.

bosver arkadasım butun ark sazan ve ben hata yapmıs olayım bızım amacımız neyın ne oldugunu gostermektı ve resımlerın alıntı oldugunu yayınlamaktı amacım aysecell yazıcagımıda realzm yazmısım evet yanlıs yazmısım ama eylul arkadasımıza ne oluyorda 2 kısının meselesıne bukadar kafa yordu onu anlıyamadım ben realızım arkadasa mesajımı yazdım zaten gerısı onun bılecegı dır sonucta bır dolandırıcılık oldu ve buda bızı cok uzdu kımse kımsenın uzerınden prım yapmasın benım kım oldugum bellıdır ben hata yapmamm:42::42:

Son düzenleme:
Dusduru güven duymamakla haklısın belki,peki ikinci el konusunda ne işin var!Bak burada kimse keyiften 2. el almıyor ya da satmıyor.Herkesin ihtiyacı var,ihtiyaçlar bir şekilde karşılanmaya çalışılıyor.Dün yaşanılan olay sık yaşanmıyor.Kendi adıma konuşayım ben böyle bir şeye hiç tanık olmamıştım.Herkese karşı bu kadar şüpheci yaklaşman ve bunu her fırsatta dile getirmen biraz rahatsızlık verici ve görüldüğü üzere hiç alakası olmayan bir arkadaşımız zan altında kaldı.Senin buralarda işin yoksa bence daha fazla suyu bulandırma.Nacizane fikirlerim...

Arkadaşlar...
Insanları tanımadan dolandırıcılıkla itham etmeyin. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Araştırın, güvenin ve sonra alışverişinizi yapın. Ama kimseye sen dolandırıcısın da demeyin.
Ve kendi açımdan konuyu kapatıyorum...

Bu konuyu kapatalım burda yanlış anlaşılmalar oldu ama insanlar ne yazdığını bilerek yazmalı lütfen.ben bu forumun amacı açsın istemiyorum dahada bu foruma yazmayalım anlaşıldığımı düşünüyorum heralde teşekkürler

Back