Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deminki başlıkta yok aynı kişymişım ya şuan ağlıcm neredyse sinirdn ben buradan pekçok kişıye ürün satmış almış kişiym enesibel,vaveyla_esk,babyvockl,rudia..sorabılırsnz iftira atanları allaha havale edyrm hakkımı helal etmiyorum
boşver canım takma kimseyi kafana.onlar senin günahlarını aldıkça sen sevap kazanıyosun böyle düşün
ben realizmle alış veriş yaptım ve sorunsuz gayet memnunum.
Bence herkes igneyi kendine sonra cuvaldınız başkasına batırmalı
ee tamamda burdaki herkes realizmden alışveriş yapmadı herhalde.sen yapmış ve güven kazanmış olabilirsin.kimse babamızın kızı değil sonuçta gözü kapalı inanalım.herkese karşı şüpheci yaklaşmak çok normal.aksi halde neler olabileceğini hepimiz gördük.
Ve ayrıca herkes nedense kız yazdıktan sonra gaza geldi,keşke o girmeden arkasında dursaydınız böyle.
arkadasım lütfen üzme kendini tüm bunlar yazdıgın seyleri dikkatli okumadıklarından kaynaklanıyor bence.
peki sen neye göre karalıyorsun insanları. Güvenemeyebilirsin ama karalamıycaksında tanımadığın kişiyi. Meleğim ve aşkım nickli arkadaşımız bir hata yapmış sahte mailleri yazarken aysecell yazacağına realizm yazmış yanlışlıkla oda itiraf etti zaten diğer başlıkta. Hepsi bu ama sen hemen karalamaya başladın hiç tanımadığın bir insanı. çok yazık.
karaladığım kanısına nerden vardın ?? bununla ilgili tek bi mesajım varsa bul ve çıkar o zaman !
sadece güvenemediğim için şüpheci yaklaştım,ki tanımadığım birine şüpheci yaklaşmam kadarda doğal bişey olamaz heralde.
ayrıca dediğim gibi nedense kız yazdıktan sonra atağa geçtiniz,öylesini bende yapardım.
ve o bahsettiğin "meleğim ve aşkım" da hata falan yapmamış bikaç yerde aynı ithamda bulunmuş üstelik "konuyu açan arkadaş"demiş,sen önce mesajların hepsini okuda öyle cevap yaz.