- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Kızlar yakın zamanda boşanıp babaevıme geldım kızımla ..Fakat babamla asla anlaşamıyorum.Ne yapacagımı hıc bılmıyorum.Adam herşeye kızan,bağıran,sert biri..Devamlı anneme emirler yağdırıyor, her dakika bağırıp küfrediyor..Artık uyanmak bile istemıyorum yine sesini duyacağım diye.Huzur için kaçtık,yağmurdan kaçarken doluya tutulduk resmen boğuluyorum..En az 2 yıl burda kalmak durumundayım 2 yıla düzen kurup taşınabilirim.Herkes ''yaşlılar böyledir,idare etmen lazım''diyor ama nasıl??Birileri bana fikir verebilir mi?Napmam lazım,nasıl davranacağım?Gerçekten bunalıyorum..
Evet hep böyleydi ama yaşlandıkça daha beter olmuş.Ben zaten nasıl idare etcem diye sordum.Yaşlı ve sert ınsanlar nasıl ıdare edılır bunu yasayan kımse yok mu?
İdare edilemiyorlar canım.benim kp böyle.biz yazın 15-20 gün yanlarına gidiyoruz,adam sürekli kv ye hakaret küfür bağırma...kadın artık böyle kabullenmiş ama ben o lafları duydukça çıldırıyorum.bir de küçük kızım var,bir çocuğun yanında böyle bağırıp çağırması kızımı da korkutuyor tabi...bize söylenmiyor hep kv ye ama kızım dedeyi taklite başlamıştı 1 yaşında işin zor canım allah kolaylık versin
Allah yardımcınız olsun. Zor günler geçiriyorsunuz ve daha da zorlaştırıyorlar. Anlayamıyorum. Anne Babalar her zaman evlatlarının arkasında durması gerek. Çok üzücü bi durum. Neden iki yıl beklemek durumundasınız?
Bu zaman zarfinda her şey düzelir, güzelleşir inş.
Benim kp öyle, insanı hayattan soğutur.
Kv ve eşim, kardeşleri nasıl çekiyor anlatayım.
Onu bir hasta farzediyorlar ( yalan da değil)
Konuştuğu zaman dinler gibi yapıp dinlemiyorlar aslında, çoğu zaman
bulunduğu odayı terkediyorlar.
Hiç karşılık vermiyorlar. Her şeye he deyip geçiyorlar kızsa da kavga çıkarmak istese de
sessiz kalıyorlar. Erkenden uyuyorlar, odalarına çekiliyorlar.
En mutlu oldukları zaman kendisinin erkenden uyuduğu, dışarı çıktığı zamanlar.
Bir de keşke babanın bir işi, meşguliyeti olsaydı çok iyi olurdu.
Bu insanlar işsiz, güçsüzlükten millete takıyorlar..
Biliyorum çok zor şahsen benim de yapabileceğim bir şey hiç değil.
Ama senin bir evladın var onun için yapmalısın.
Benim ailem bugune kadar hıc bıze destek olmayan bı aıle maalesef..Bırıyle bı tartısmam olsa anında sorgusuz karsı tarafı suclarlar..Garıpler yanı..Düşmana gerek kalmıyo onlar bu sekılde davranırken ..Zor gunlerı ıyıce bogucu hale getırmeye baslıyo durum daŞu an işsizim,yeterlı bı nafakam da yok..Zaten ex kocam evlencek yakında o da nafaka kesebılır..Garantı bı iş bulup bırıkım yapmadan kacmam cok zor..En az ıkı yıl dıyorum o yuzden..