Nasıl İdare Etcem

Kesinlikle duymayın, anne babanızın arasına girmeyin.
Ufacık bir kavga hissettiğinizde çocuğunuzu odaya götürüp oyuna yönlendirin. Telefonunuzdan/ ipadten çocuk şarkıları, oyunları açın. Böylece duymaz olanları. Sizde oyalanırsınız.
Babanızın gönlü ne ile hoş olacaksa yapmaya çalışın. Ve eşref saati varsa o anda sıkıntınızı anlatın, konuşmaya çalışın.
İki sene öyle göründüğü gibi uzun değil, çabucak geçiyor, sabretmeye çalışın, doldurmayın kendinizi.
Allah kolaylık versin.

Evet kızlar uzak kalmaya calıscam..Cocuksuz ayrılmıs olsaydım eve ugramazdım valla ama sımdı kızım ıcın daha duzenlı saatı olan bı ıs aradıgım ıcın zor oluyor..Şekerı yok sanırım ..

2 yıl da kesin değil..O yüzden ben sorunsuz ve huzurlu bı hale nasıl getırebılırım bu evı onu dusunuyorum..Yarın ne olacagı bıle bellı degılken 2 yıl sonra kesın gıtcem dıyemem:KK43::KK43:

Evde durma. Mümkünse kızını kreşe ver sende işe gir. Kaç evden. Paranı biriktirdiğinde kendi düzenini kurarsın. O zamana kadar sabır.

Keşke özel bir öğrenci yurdunda müdürlük yapsan. Orada yatıp kalkarsın, maaşın cebine kalır. Biz öğrenciyken yurt müdüresi yurtta kalıyordu. Kızında seninle kalır ne olacak ki? Keşke böyle bir iş olsa...

kızlar heralde babamı ödurmeden nasıl dayanabılırım demelıydım..
Bugun bı dızıde kadın adama tokat attı bana laf carpıyo aklınca dıyo kı ıste bu yuzden kocalar karılarını kesıyo kocaya vurmak ne demek dıyo..
Biz esımle en son ayrılırken o serefsızle fecı bı kavga yaptık benı ıttırıp tartaklamıstı ve karakolu aramıstım ,bbmlar gelınce de ex kocam oyunculuk yapıp aglayıp zorlamıstı..sucu bana atmıstı ve bızımkıler de her zamankı gıbı karsı tarafa ınanmıstı..resmen bana laf carpıyo...cıldırcammmm....

Zor cok zor. Insan ne diyecegini de bilmiyor. Atsam atamazsin satsan satamazsin. Tek caren bir ise girip kizini da krese vermek olur galiba o ortamdan biraz uzak kalmaniz icin. Kendi duzeninizi kurana kadar belki bu sekilde bir sure idare edersin.

Evet cnm ben de bakınıyorum ama bulamadım henuz bı iş..İyice depresyona gırmekten korkmaya basladım bu sefer tum maasım kres ve psıkologlara gıdecek:KK43::KK43:

X