Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kaldım ve hangi belirtileri yaşadım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrikler :) bizde geçen ay 3 aylık eş pakedine başladık ilk ay malesef gebelik oluşmadı şuan 2. ayımızdayız takviyelere devam :) inşallah bize de uğurlu gelir ben de faydalı içerikleri olduğunu düşünüyorum olumlu sonuç alır almaz buraya ve mfk hocaya teşekkürlerimi ileticem

Teşekkür ederimm Bizim 2. Kutu yarim kaldı advictor ve panacea yı bıraktım ama digerlerini kullaniyorm hala. insallah siz de kısa sürede sonuç alırsınız. Keske daha önce bilseydim bu takviyeleri ama kısmet işte.
Benim normalde ağrılı olur adetlerim gecen ay agrisiz gecmesinden bir seylerin normale döndüğünü anlamıştım.

Kullanıp gebelik oluşmayan da olmuş ama vitamin takviyesi sonuçta bebek olmasa da bize faydalı diye düşünerek başladık inşallah sağlıklı bir gebelik bana nasip olur

Kullanıp gebelik oluşmayan da olmuş ama vitamin takviyesi sonuçta bebek olmasa da bize faydalı diye düşünerek başladık inşallah sağlıklı bir gebelik bana nasip olur
Biz hep şöyle düşündük doğal yolla olmasa bile tüp bebek için destek olacak. Her tüp bebek basarili olmuyor. Biz en azindan ilkinde basarili olmasi icin ugrasalim dedik

Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah bende mfk almayı düşünüyorum faydasını görende var görmeyende arada kalmıştım yazınızı görünce çok sevindim

Teşekkür ederimm
rabbim en kısa sürede size de nasip etsin insallah
Fayda etme süresi kisiden kisiye degisiyor en az 3 ay gecmesi gerek bence bu tarz takvilerin işe yaraması için. Çünkü vücut anca kendine geliyor. Bir iki ay kullanıp işe yaramadı diye düşünmeyin

Teşekkür ederim cevabınız için her yolu denedim bunu da deneyeyim bari içimde kalmasın

Hayirli ugurlu olsun bebeginiz
Bende gecen sene mfk kullandim hemde 6 ay ve her ay da en az 10 gün gecikme yasadim ama pes etmedim.
ô zaman amh 0.2 ydi ve hiç gebelik olmadi tabi suphelendim sorun bende mi diye hsg çektirdim tüplerim kapali cikti sonra tüp acildi dedim gebelik olmadi ama 6 aylik kullanima yumurtalarim iyidir kesin amh 0.1 dusmus( bu zaten duser mfk île ilgisi olmadigini biliyorum) ve sadece 2 yumurtam vardi biri erken catliyordu diger buyumuyordu yani gebelik olmamasi icin engel vardi ama yumurtalarima da hic etkisi olmadi buna cok uzuldum ve birakti.
Demek istedigim herkes sansli olmuyor mfk urünlerini her vücut kabul etmiyor rabbim nasip etsin isteyen her kadina

Ürünlerin siz de işe yaramamasına çook üzüldüm. Biz de ilk basladigimiz da illa olcak diye baslamadık. Olmazsa tüp bebek demistik. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda size de nasip etsin insallah

Ürünlerin siz de işe yaramamasına çook üzüldüm. Biz de ilk basladigimiz da illa olcak diye baslamadık. Olmazsa tüp bebek demistik. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda size de nasip etsin insallah
Iyi ki olmus sizde, umutlaniyorum mutlu oluyorum gebelik haberleri alinca saglikla kucaginiza alin insallah
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin amin diyelim

Yaaa gerçekten çok sevindim be güzel böyle bir mutluluk içinde olmak Allah’ım isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…