merhaba, kendime söz vermiştim bir gün hamile kalırsam buraya yazıcam diye işte o yüzden geldim:) geçmişimde kötü tecrübelerim umutsuzluklarım çabalarım oldu yaklaşık 2buçuk yıllık fakat hepsini bir anda unuttum, çok şükür! bu yılki malum covidden dolayı evde kaldık eşimle uzun süre normalde düzensiz bir iş hayatımız vardı. Mart ayında soğan kürü yapmıştım kistler oluşuyor diye ve promotil kullanmaya başladım eşim ise sperra isimli hapı. Nisan ayı oruç tutmaya başladık ve beslenmemiz çok iyi oldu oruç sayesinde. Eşim ağırlık sporlarına başladı evde çünkü bir yerde erkek hormonlarını harekete geçirdiğini okumuş. Bu arada instagramdan bediakahyakılıc var bilmiyorum takip ediyor musunuz onun grobovoi sayıları ile hazırlamış olduğu hamilelik sayılarını okudum su bardağıma yapıştırdım hatta ben okuyunca işe yaramıyor diye kardeşimden benim için okumasını rica ettim tabi bunları tüm kalbimle inanarak yaptım belki saçma gelebilir ancak ben inanıyorum :) bunlar özel çabalar değildi biliyorum bir çoğunuz hepsini yaptınız belki de ancak olmuyor bunu da biliyorum çünkü başımdan hepsi geçti.. son regl tarihim 15mayıstı, mayıs ayında ovülasyon testi yaptım fakat çift çizgiyi tam istediğim gibi göremedim hatta eşime yine olmadı bu ay da dedim ve ilk defa düzenli ilişkiye girdik mayıs ayında 2günde bir, bir gün ilişki bir gün boş geçtik, yumurtlama tarihime yakın belimin altına yastık koydum ancak bunu bir çok zaman denemiştik. Gelelim belirtilerime: hiçbir ŞEY! inanın belirti aramak en saçmasıymış gebelikte. Regl olucağım zaman karnım inanılmaz ağrıdı bildiğiniz karnım ama normalde çok nadir olurdu, bacaklarım her regl öncesi gibi ağrı yaptı belim de öyle ve aşırı sinirli oldum bu en ayırt edici belirtiydi sanırım bildiğiniz herkesten ve her şeyden nefret ettim sinir oldum içimden söylendim. Ve her şeyden korktum yüreğimde bir ürperti oldu en ufak sesten kıpırtıdan deli gibi korktum sebebini bilmiyorum. Şimdilik aklıma bunlar geldi uzun oldu biliyorum ancak insan bir umut arıyor hamile kalma sürecinde biliyorum. Şuan 15+4 hamileyim. Dilerim ki sağlıkla bebeğimize kavuşalım ve tüm hamile kalmak isteyen herkese tüm kalbimle dua ederim.. Rabbim dileyen herkese en kısa sürede nasip etsin!