Nasil hamile kaldim?(11 yildir olmayan 2.cocuk)

Cuma gunu vurdum yazmışsınız ilk mesajinizda ona istinaden 2 gun olmus henuz dedim. Ben catlatma ignesi ile kalmadigim icin bilemiyorum ben de hic belirti yoktu igneden sonra adet olacagim gun agrim oldu ve adet oldum. Insallah vardir sizde 3-4 gun sonra kan verin bakalim hayırlısı
Bn 22 temmuzda igne vurdum 11 ci günümdeyim şuanda

Ben adetime 2 gün kaldı ama hala agrım var biraz

Ben de annemin hikayesini anlatayım size...

annem beni 25 yaşında doğurmuş, hemen spiral taktırmış..
2 yaşıma geldiğimde artık bi kardeşi olsun demişler ve spirali çıkarmış annem.
gel zaman git zaman bi türlü hamile kalamamış annem, babaannem türbelere falan götürmüş
neyse sonunda bi doktorun aklına annemin tüplerine bakmak gelmiş, açmışlar tüpleri..
yine uzun süre hamile kalamamış, adet düzensizliği de varmış..
eee ben en sonunda ilkokul 1 e başlamışım, öğretmenim annemi görür görmez "sen hamilesin" demiş.
annem adet düzensizliği de olduğu için anlamamış hamile olduğunu, hemen test yapmış falan filan gerisi mutlu son ❤

şimdi ben 34 yaşındayım, kardeşim 27 yaşında

Bir kere doğum yapanlar zaten 2.yi doğuruyor. Gayet normal bence :)

merhaba bende 1 yıldır evliyim. ne kisti var sizde ? bende de çikolata kisti var. rahim filmi çekildim tüplerim açık rahim temiz amh iyi ama doktorlar doğal yolla olmaz tüp bebek dedi kistler yüzünden. sizin doktorunuz ne dedi ?

Benim kistim cikolta kisti degldi adetle birlikte atıldı sadece yumurtalarm catlamıyordu bu ay igne denedim bakcm sonuc alacakmıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…