• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl hamile kalabilirim ?

masalyldz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
5
1
6
22
Ablalar merhaba ben 3 yılık evliyim kızım 2 yaşında şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum bir kaç aydır deniyorum ama hep adet oluyorum ne yapabilirim ne icebilirim karışım kur tarifiniz falan var mı

Ablalar merhaba ben 3 yılık evliyim kızım 2 yaşında şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum bir kaç aydır deniyorum ama hep adet oluyorum ne yapabilirim ne icebilirim karışım kur tarifiniz falan var mı
İnan biraz daha bekle çocuk konusunda acele etme olur iki çocuk bakmak çok zor benim daha 22 aylık kızım bir aylık kızım çok fena
Kalırsın hamile sma zor çocuk hemde küçük çocukla

Öncelikle profilden kendi fotonu kaldırmanı öneririm
Konuna gelince de yumurta takibi yapmayı ovülasyon testi denemeni tavsiye ederim

İnan biraz daha bekle çocuk konusunda acele etme olur iki çocuk bakmak çok zor benim daha 22 aylık kızım bir aylık kızım çok fena
Kalırsın hamile sma zor çocuk hemde küçük çocukla
Abla benim kaynanam kayinpederim yanımda çok ilgileniyorlar saolsunlar çok zorluk çekmiyorum tek değilim görümcem falan hepsi burda

Öncelikle profilden kendi fotonu kaldırmanı öneririm
Konuna gelince de yumurta takibi yapmayı ovülasyon testi denemeni tavsiye ederim
Teşekkürler uygulama üzerinden yumurtlama günlerimi takip ediyorum doğru hepsi o günlere göre dikkat ediyoum ona rağmen olmuyor

Back