Bebek Beslenmesi Nasıl göğüs boşaltılır

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
215
Kızlar bebeğim meme almıyor ağzına bi türlü göğüslerindeki sütü pompalayıp veriyordum lakin sanki azaldı içmeye içmeye göğüslerimde çok ağrıo sertlik oldu ne yapmalıyım mamaya alıştığı İÇİN sütümü de içmio ne yapmalıyım bu durumda

Sütünün kesilmesini mi istiyon

sütünüz de varken sağıp depolayın ona her fırsatta mamadan önce meme teklif edin almak istemezse silikon göğüs ucu takın biberon ucu gibi oluyorlar ordan vermeyi deneyin bir şekilde memeye alışsın inanın mamadan çok daha faydalı ve kolay bir beslenme şekli eğer sütünüz olmasa mama kullanmanızın sakıncası yok ama sütünüz bolken emzirmeye alıştırın

Maalesef içmeye içmeye sertleşti göğsüm azaldı içindeki sütü bu yüzdendir boşaltmak istemem cnm

Sütünüzü mutlaka boşaltın,birike birike kitle oluşturuyor çünkü, memeden emmek istemiyorsa biberon ya da şırınga ile ağzının kenarından sıkın,mamadan önce vermeye çalışın ki ne kadar anne sütü alsa o kadar iyi.
Mamayi sütünüzden yapsanız olmuyor mu tutmuyor mu mama?oyle deneyin isterseniz

mamayı sütümle nasıl yapayım anlamadım cnm

Azalmamıştır tıkanıklık olmustur. Bolca sıcak nemli havlu uygulayın. Ben o havlüyla bastirarak sağım yapıyodum. Tıkanıklığın olduğu noktayı parmaklarınızla bastırarak sağarak açın. Hem elle yumrukla sağım hem de makineyle sağıma devam edin. Makine yetersizse medikallerden daha kuvvetlisini kiralayın. Mamaya alışmaz hemen memeye döndurabilirsiniz hala. Sütünüz varken mama almasın. Israrla meme verin. Şimdi çok küçük bunun atağı var carti curtu var emzirirseniz çok rahat edersiniz. Tüm bunlar olmazsa profesyonel destek alın kesinlikle.

Merhaba Ne yaptıysam yok çıldırma noktasına geldim. Gece 12 den sonra yarım saatte bir uyanıp süt içiyor ki 20 dk emiyor . Konuşuyorum kademeli deniyorum ama işe yaramıyor sanırım ben bir şey süreceğim göğsüme yoksa uykusuzluk insanı mahvediyor siz ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…