• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gideceğim kızlar ben bilmiyorum ? :(

cilebulbul24

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
104
55
18
34
öncelikle merhabalar hayırlı cumalar olsun inşallah allah ne muradınız varsa nasip etsin.
kızlar kısaca şöyle anlatayım abim ile aramızda evlenme zamanı olarak 3 ay var 3 yıllık evliyiz ve eşi bugün doğum yaptı ve yarın hem büyük bir sınavım var ve çıkışta hastaneye gitmem gerekiyor.Ama nasıl gidiceğim aklıma o pembe elleri görünce kendi olmayan çocuğum gelecek bebeğin resimlerini atmış abım ya kıskanma değil ama öyle özendim ki o küçük pembe eller asla benim olmayacak gibi kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki biliyorum beni kendi ailem bile anlamıyor burada ki arkadaşlarım kadar. Bu his çok acı isyan etmek istemiyorum sadece sessizce ağlıyorum.

not: Sebepsiz çocuk sahibi olamıyoruz ?

kıskanma değil diyorsunuz ama apaçık kıskanma bu.herkes çocuk için aynı anda hazır olacak diye bir şey yok.sizin girdiğiniz önemli sınavlarınız varmış daha.sebepsiz çocuk sahibi olamıyoruz? derken? deniyor musunuz doktora gittiniz mi, en önemlisi şartlarınız hazır mı eşiniz hazır mı?

Yaşamayan bilemez bu psikolojiyi anlayamaz kiskanmis olabilirsin ama anladigim kadariyla kötü bir sekilde degil...git sev teyze oldun sen. Allahtan umit kesilmez millet 40 yasinda doguruyo teknoloji cok ilerledi. Uzme kendini.

Back