• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gideceğim kızlar ben bilmiyorum ? :(

cilebulbul24

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
104
55
18
34
öncelikle merhabalar hayırlı cumalar olsun inşallah allah ne muradınız varsa nasip etsin.
kızlar kısaca şöyle anlatayım abim ile aramızda evlenme zamanı olarak 3 ay var 3 yıllık evliyiz ve eşi bugün doğum yaptı ve yarın hem büyük bir sınavım var ve çıkışta hastaneye gitmem gerekiyor.Ama nasıl gidiceğim aklıma o pembe elleri görünce kendi olmayan çocuğum gelecek bebeğin resimlerini atmış abım ya kıskanma değil ama öyle özendim ki o küçük pembe eller asla benim olmayacak gibi kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki biliyorum beni kendi ailem bile anlamıyor burada ki arkadaşlarım kadar. Bu his çok acı isyan etmek istemiyorum sadece sessizce ağlıyorum.

not: Sebepsiz çocuk sahibi olamıyoruz ?

Allah bu mübarek cuma gününde
Tez zamanda hayırlı bir evlat sahibi yapar inş. sizi

Sizi anlıyorum kıskanmaktan ziyade çok istediğiniz bebeğe sahip olmadığınız için böyle düşünüyorsunuz. Ancak yansıtmayın lütfen çünkü yansıtırsanız yeğeninizin bazı anlarını kaçırırsınız, kardeşiniz siz üzülmeyin diye bazı şeyleri paylaşmaktan kaçınabilir. Bebeğiniz olmadan önce bir deneyim yaşıyorsunuz gibi düşünün. Ne güzel bir deneyim olur. Ama bu sizi strese sokmasın sebepsiz ise stresten uzak durmanız lazım.
Gerekli herşeyi yapmışsınızdır sanırım gebelik ile ilgili. Gebelik forumunu da inceleyin. Hayırlısı olsun.

Not: Konuyu birkaç kere açmışsınız. Konularınız görünüyor sitede düzenleme olduğu için herkes aktif değil bu yüzden çok cevap alamayabilirsiniz.

Bu kadar kafaya takip, surekli bunu dusunup, en yakininizin sevincini bile yasamayip asla cocuk sahibi olamayacagim derseniz kusura bakmayin kendi ellerinizle bu sonu hazirlarsiniz. Sizi hayatiniza bakin, gidin opun sevin yegeninizi. Demekki sizin icin daha zamani gelmemis. Surekli cocuk dusunerek bugununuzu mahvetmeyin.

Kardesiniz cocugu, yigenizi, caniniz cigeriniz olacak. Bugunun tadini cikarin bence. Anlayabiliyorum cocuk ozleminizi ama buna uzulmek yerine abinizin sevincini paylasmalisiniz.

İmtihan dünyası.
Biliyorum çok zor ama maalesef elden bir şey gelmez.
Tedavinizi ihmal etmeyin,dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey gönlünüzce olsun.

Eminim zor bir şeydir ama bir başkasının çocuğu gibi düşünmeyin o da sizin canınız, Allah size de nasip etsin en kısa zamanda ama o zamana kadar işinizdeki annelik sevginizi o bebeğe verin bi nebze de olsa hasretiniz azalır. Onların oldu benim niye olmadı gözüyle bakarsanız hem abinizehem bebeğe karşı uzak kalırsınız.

Allah'ın takdiri daha zamanı var demek ki. Elden ne gelir..
İnşallah tez vakitte sağlıkla hamile kalırsın..

Bak sana başka bir açıdan yazayım. Abinden önce senin olsaydı hala olmanın keyfini tam olarak çıkaramazdın :)
Hala/teyze, amca/dayı olmanın duygusu çocuklu ve çocuksuz olarak farklı hissediliyor :)
Şimdi ilgini yeğeninle ilgilen ki senin çocuğun olduğu zaman tecrübe kazanmış olursun..

Sebepsiz değildir başka dr lere git bence .bir sorun vardır giderilir .artık teknoloji çok gelişti olmadı tüp bebek deneyin
Anlattığınız durum evet zor çocuğu olmayan anlar halinizden ancak .ama yinede onların sevincini paylaşın .

öncelikle merhabalar hayırlı cumalar olsun inşallah allah ne muradınız varsa nasip etsin.
kızlar kısaca şöyle anlatayım abim ile aramızda evlenme zamanı olarak 3 ay var 3 yıllık evliyiz ve eşi bugün doğum yaptı ve yarın hem büyük bir sınavım var ve çıkışta hastaneye gitmem gerekiyor.Ama nasıl gidiceğim aklıma o pembe elleri görünce kendi olmayan çocuğum gelecek bebeğin resimlerini atmış abım ya kıskanma değil ama öyle özendim ki o küçük pembe eller asla benim olmayacak gibi kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki biliyorum beni kendi ailem bile anlamıyor burada ki arkadaşlarım kadar. Bu his çok acı isyan etmek istemiyorum sadece sessizce ağlıyorum.

canım sadece vakti gelmemiştir. sana bi şey anlatıcam inşallah umut olur. benim teyzem evlenmiş ve 3 yıl çocukları olmamış. doktor doktor gezmişler. doktorların hepsi olmaması için bir sebep yok demiş fakat çocukları da olmamış 3 yıl sonra teyzem hamile kalmış bi kaç ay sonrada bebeği dusmus arkasından tekrar hamile kalmış ve şuan 2 tane 24 ve 20 yaşında kuzenim var. umudunu kaybetme belki sadece zamanı gelmemiştir. Rabbim en hayırlı zamanda verecektir.

Zamanı var demek ki canım Rabbim tez zaman da nasip etsin o küçük ellerden sana da

İyi seyler düşünün iyi olsun gıtmek zor olur elbet ama sız bırını sevındırdıgınızde rabbımde sızı sevındırır mutluluk paylastıkca cogalır. Sız ıyı nıyetlı olun olumsuz bakmamaya calısın kendınıze deyınkı seneye bu vakıtler bende bebegımı sevecegım herkes benım yanıma gelecek

Back