Kızlar merhaba, daha önceki konularımı okuyanlar bilir kendi ailemle evlenmeden evvel büyük sorunlarım vardı. Evlendikten sonra da görümcem ve çocuğuyla alakalı da sıkıntı çektim. Çok şükür hepsi azalarak bitti. Şimdi yardımınızı isteyeceğim konu başka.
Eşim iş yoğunluğu sebebiyle pazar günleri de çalışıyor, ben evde oturuyorum yalnız. Beraber geçirebileceğimiz vakit kısıtlı bu yüzden. Bu akşam için baş başa plan yaptık gezeriz vs diye. Ancak annem arayıp ya siz gelin ya biz gelelim diyor. Ben ikisini de istemiyorum. Ayıp olmasın diye bişey de diyemiyorum. Eşimle vakit geçirmek istiyorum. Yapılmış bir plan var ortada ama annem size gelelim deyince planımız var diyemedim. Gelirsek haber ederim dedi. Şimdi ikinciye konuşacağımızda yanlış anlaşılmıcak şekilde nasıl geri çevirebilirim. Yalnız kalmayı seven biriyim ayrıca işin açıkçası evlenmeden evvel anne ve babamın yaptıklarını dayaklarını ve hakaretlerini unutamıyorum. Biraz da bu yüzden mesafeliyim. Siz ne dersiniz, nasıl geri çevirebilirim?
Sen bizi istemiyosun vs diye bir geri cevap verir muhtemelenAnne , bu akşam olmaz , planımız var , yarın size gelelim deseniz ?
Onun üzerinden söylemem daha kolay olur sanırım. Hala yanlış anlamasınlar kırılmasınlar vs diye düşünüyorum onca yaptıkları şeye rağmenesim plan yapmis de bitsin....
Derse desin.Sen bizi istemiyosun vs diye bir geri cevap verir muhtemelen
Siz arayınca fikrini sormak için eşimi aradım meğer o da başka plan yapmış, arkadaşlarıyla beraber bize geleceklermiş başka zaman görüşürüz desen olmaz mı? Hani hem onlara gitmekten, hem onların gelmesinden kurtulmuş olursunuz diye "eve misafir gelicek" bahanesi geldi benim aklıma.
Evet bekarken de onlar iki laf arasında beni istemediklerini ima ediyolardı aslında hatta o zaman nişanlı olduğum eşimi arayıp gel bunu al bi an evvel demişlikleri bile var gecenin 12sindeDerse desin.
Zaten bekarken de pek parlak ilişkiniz yokmuş.
Onun üzerinden söylemem daha kolay olur sanırım. Hala yanlış anlamasınlar kırılmasınlar vs diye düşünüyorum onca yaptıkları şeye rağmen
Ayol ne bencilliği ya, aslolan kendi aile hayatın, eşinle ilişkin.vereceği tepkiyi bilemiyorum ama bi yandan da bencillik yapıp eşimle vakit geçirmek istiyorum arada kaldım
Evlilik öncesi dönemde yaptıklarından dolayı onu düşünme şansları yok sanırım ama bilemiyorum ne diyebilirimbence eşinin üzerine atma suçu.yani eşim plan yapmış falan deme.zaten ailenle aran kötü.birde eşine kin besleyip , damat bizi istemiyor falan diye düşünüp ona da sarmasınlar.huzursuzluk daha da büyümesin ilerleyen günlerde.