Nasıl geri adım atmaliyim??

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
Hanımlar birsey danışmak istiyorum.simdi benim 9 yasında çocuğum 1 ağustosta 1 aylık drama kursuna gidecek yaz etkinliği gibi birsey.gunde 1 bucuk saat.kurs sitenin içinde.daha öncede gitti geldi sorunsuz.soyle ki çocuğumun çok yakın arkadaşı var aynı okulda.annesi de benim arkadaşım ama yakın arkadaş değiliz. Biz bu arkadaşla konuşurken kurstan bahsettik o da çocuğunu getirmeyi istediğini ama uzak olduğunu söyledi başka uzak bir sitede oturuyorlar.arkadas da bizim sitenin icindeki guvenlik sirketinde çalışıyor. Ben de gayri ihtiyari dedim getir kursa kurs çıkışı bizde kalırlar sen çıkınca işten alırsın burdan.dedigim an pişman oldum ama dilimde döküldü bir kere.o da tabi çok sevindi dedi öğlen is paydosu da gelirim beraber oluruz çocuklar yemek yer vb. Cocugu da cok terliyormus oglen arasi duş yaptiririm sizde dedi.Sonra düşündüm öğlen eşim geliyor yemeğe ve her öğlen de dört dörtlük hazırlamam yani.1 ay boyunca her öğlen olacak iş mi.ev daginik olabiliyor malum tatil cocuklar.ben teklif ederken kurs çıkışı gelirler 2,3 saat oynarlar diye düşünmüştüm açıkçası. Dert oldu simdi bana.Bu teklifin geri dönüşü var mı sizce nasıl geri adım atmaliyim kırmadan.

Eşinizin öğlenleri eve geldiğini, onun gelmesinden dolayı pek rahat olmayacağını, eşinizi de huzursuz etmek istemediğinizi kibarca söylemeyi deneyin.

Reactions: anu
Eşinizin öğlenleri evde olduğunu biliyor mu? Eğer bilmiyorsa belki öğrenince kendi gelmez,sadece kurs çıkışı gelir. Söylemenize gerek kalmayabilir yani

o an söleseydiniz keşke bütün bunları. geri adım atması zor.kadında maşallah elini ver kolunu kaptır dedikleri cins.

Bence esinin is saatlerinin degistigini bu 1 ay boyunca oglen eve gelecgini soyle.

" ben sana demistim ama vazgectim' demek olmaz.
benim elimde olmayan bi sebepten dolayi boyle bi durum var susu ver.

Eşinizi bahane edin. Öğle yemeğine eve geliyor. Huysuzdur istirahat etmek ister. Çocuk kurstan sonra gelsin başım üstüne deyin. Kurstan sonra zaten kadın işini bırakıp gelemez. Yaz günü her gün misafire yemek zor, bir de duş. Gereksiz eziyet yani.

sen kadina cocuk cikista gelip oyalansin diyosun, kadin hobaa duş cikariyor, ogle yemegini de sizde yiyor.. bunlari sen teklif etmemissin ki.. bence guzelce msj at, esinin o saatte evde oldugunu soyle.. cocuk geliyosa gelsin yine, ama duşmuş kendisinin sizde yemek yemesiymis, abartmasin..

kadın epey yüzsüzmüş...bir-iki gün sonra eşinin öğlenleri yemeğe geleceğini falan söyle..kusura bakma falan fişman...

Kızlar kadın biliyor eşimin geldiğini öğlen leri. Buna rağmen böyle şeyler dedi.sonradan çocuğun gelme işinden de soğudum yani.tamam ben teklif ettim hatam o oldu.ama sandım ki kurstan sonra alır yanına bir iki gün, bize gelir bir iki gün öyle oyalanir yani böyle der kadın diye düşündüm. Noolcak şimdi köle isauraya baglayacagim kendimi bir ay.

Tamam işte siz deyin ki, ben konuyu eşime açtım, izin vereceğini düşünmüştüm ama vermiyor. Hava sıcak, siz evdeyken duş alamazmış.
Topu eşinize atın yani.

Hemen pes etmeyin.

Ya aslında kırılması da çok etkilemiyor beni tabi istemem yine de kırmak. Ama çocuklar en iyi arkadaşları birbirlerinin.onlarin ilişkilerine zarar vermek istemedigimden dert ettim.

o an söleseydiniz keşke bütün bunları. geri adım atması zor.kadında maşallah elini ver kolunu kaptır dedikleri cins.

evet yaaa ne demek dus aldırırım sizde.çocuk terliyorsa ustunu değiştir başkasının evi neticede

Evet 5.5 saat hemen hemen.kadin 12.30dan 1.30a kadar.
esım ızın vermıyor fılan dıyemezsın olmaz o
kayınvalıdem bıze gelıyor dersen daha ıyı olur yanı kusura bakma fılan de
cocugun gelmesını ıstıyormusun her gun 5.5 saat yanı arada cocuk evet gelebılır ama her zaman olursa sıkıntı yasayabılırım cok mahcup oldum elımde degıl ne olur bılıyorsun sıkıntılarımı de :)

Aradım kızlar. Anlayisli davrandi.Dedim öğlen eşim var nasıl yapalım. O da dedi ben yemeğini üstünü başını is yerimde hallederim.ogleden sonra bırakırım esin gittikten sonra.bizim çocuk hatrina ogleden sonra idare edeceğim artık. Bazı günler yine kendi götürür işine.tesekkur ederim cesaret verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…