Ee simdi devammi çekimeBende gitmiştim kursa ama sonra devamını getiremedim bir heves makinede aldım sokak sokak kedi köpekte çektim. Çok iyi kurslar var tabi facebooktan internetten bulabilirsin birazda senin gözünle ilgili fotoğrafçılık. Araştır gör nasıl çekmişler ne yapmışlar
Hayır çekmiyorum inan makineyi elime almıyorum tatilde çekmiştim en son. Ama hevesim kalmamış. Sen bu kadar hevesliyken git kurslara İSMEK kursları da iyi iş yerinden bi arkadaşım gitmişti bir şeyler öğrenmişti ama bunları youtube yazıpta görebilirsin sen dışarı çıkıp çekim yapmalısın başka fotofrafları incelemelisin ne açıdan çekilmiş nerden netlenmiş diyaframı kaç vs vs ancak böyle olur diye tahmin ediyorumEe simdi devammi çekime
Malesef ole bi sansim yokOkulu okumaya ne dersin
O zaman kurs lar yada fotoğrafçı da ciraklikMalesef ole bi sansim yok
Bende dis çekim istiyorum parali kursa mi gideceksinizben de özel an fotoğrafçsı olmak istiyorum. önce iyi bir kursa gideceğim, araştırıyorum.
Kizlar evt fotoğraf cekmeye cok merakim var dogaya vs.
Bilg prog mezunuyum photoshop bilgisinede sahibim
Dis cekim fotografcisi olmak istiyorum
Ama nasil yol izlemeliyim
Belediye kurslari verimli olmuyor dikise gitmistim hic ilgi goremedim
Var mi aranizda fotografci olan yada yakinlari olan yardimci olursaniz sevinirim
Kizlar evt fotoğraf cekmeye cok merakim var dogaya vs.
Bilg prog mezunuyum photoshop bilgisinede sahibim
Dis cekim fotografcisi olmak istiyorum
Ama nasil yol izlemeliyim
Belediye kurslari verimli olmuyor dikise gitmistim hic ilgi goremedim
Var mi aranizda fotografci olan yada yakinlari olan yardimci olursaniz sevinirim