pamukkiz gun dogmadan neler dogar Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 1.224 656 10 Kasım 2015 Konu Sahibi pamukkiz #21 _NurteN_ .!.: Var mi bi kaç kare buraya koyabilecegin? Merak ettim simdi çekimlerini...:) Genişletmek için tıkla... Yok hayir daha makinem yok telden cekerim hep amatörce iste
_NurteN_ .!.: Var mi bi kaç kare buraya koyabilecegin? Merak ettim simdi çekimlerini...:) Genişletmek için tıkla... Yok hayir daha makinem yok telden cekerim hep amatörce iste
pamukkiz gun dogmadan neler dogar Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 1.224 656 10 Kasım 2015 Konu Sahibi pamukkiz #22 dansmarue .!.: Yine de belediye kurslarından başlasan iyi olur. İsmekte fotoğrafçılık kursları var. Az biraz paraya kıyıp atölyelere katılabilirsin daha sonra :) Genişletmek için tıkla... Atolye ne oluyor uygulamali egitimmi
dansmarue .!.: Yine de belediye kurslarından başlasan iyi olur. İsmekte fotoğrafçılık kursları var. Az biraz paraya kıyıp atölyelere katılabilirsin daha sonra :) Genişletmek için tıkla... Atolye ne oluyor uygulamali egitimmi
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.400 10 Kasım 2015 Konu Sahibi pamukkiz #23 pamukkiz .!.: Atolye ne oluyor uygulamali egitimmi Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraf atölyeleri düzenleniyor sürekli. İyi bir hpcadan eğitim alabilirsin.
pamukkiz .!.: Atolye ne oluyor uygulamali egitimmi Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraf atölyeleri düzenleniyor sürekli. İyi bir hpcadan eğitim alabilirsin.