Nasıl Evet Demeliyim? İlk evetlerimiz? Evet Evet...

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
ARKADAŞLAR 8YILDIR Bİ BERABERLİĞİM VAR 2AYA KADAR TANIŞMA İSTEME FALAN DÜŞÜNÜYORUZ AMA ONDAN ÖNCE NİŞANLIM ŞUBATIN İLK HAFTASI YANIMA GEİCEK VE BİLİYORUM Kİ EWLENME TEKLİFİ EDİCEK ASLINDA BU KARARI ALALI ÇOK OLDU AMA YİNEDE BU HEYECAN AYRI NEYSE ÇOK UZATTIM BEN KLASİK Bİ EWET OLSUN İSTEMEDİM AMA O HEYECANLA NASIL BİRŞEY SÖYLENEBİLİR BANA YARDIMCI OLUNboshayallersmilebilmiyorumkismile

daha bende evlenme teklifi almadım sen gibi ya bu şubatta yada haziranda alıcamm bende sen gibi düşündüm acaba nasıl evet desem ama bence bu karşıdakinin nası bi evlenme teklifi edicegine baglı.. böyle süprizli bişeyse evet die bagırıp boynuna sarılabilrsn yadaa sessiz bi evet güzel bi dans fln ortama göre yani :)

canim oncelikle hayirli ugurulu olsunboshayallersmile

bence en guzeli dogal olmak o an ne geliosa aklina onlari soyle cunku
onceden ne ayarlarsan ayarla ne ezberlersen ezberle
o an heycandan unutacaksin inan bana ;)

bana sadece ewet diycem gibi geliyo dediğiniz gibi ezberlerle olcak iş değil peki sizler nasıl dediniz

W harfi ile dememelisin sanirim.
biraz turkceye ozen gosterelim lutfen.
Normal V harfimiz klavyede W harfinin sag caprazinda kaliyor. cok zor olmasa gerek ona basmak.

Evlenmeye karar verdikten sonra evlenme teklifi alicak kisi olarak kendimi tek saniyordum :)) Banada sevgilim dedi sana evlenme teklifi edicem flan diye.. Nasil teklif edicek cok merak ediyorummm.. Bence belli eder teklif edicegi gün :))

Back