• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl elbise yorum alabilir miyim

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Güle güle giyin öncelikle. Bence beli hareketlendirin. Taşlı ya da abiye kemerler var onlardan bakın. bu hali fazla düz. Kolye takılmaz bu elbiseye o nedenle uzun sallanan küpe olmalı, bileklik vs. ama bel kısmı hareketlenmeli bence...

Güle güle giyin öncelikle. Bence beli hareketlendirin. Taşlı ya da abiye kemerler var onlardan bakın. bu hali fazla düz. Kolye takılmaz bu elbiseye o nedenle uzun sallanan küpe olmalı, bileklik vs. ama bel kısmı hareketlenmeli bence...
eşimin kuzeni.
çok yakın bir akrabam değil benim.
o yüzden sade bişey seçtim ama biraz abartı bişey mi olmalıydı çok mu sade durmuş

Gayet şık .
Küpelerle falan hareketlendır elbiseyi .
Saçlarınıda muhakkak topla

çok mu sade..
eşimin akrabası fazla abartmadım o yüzden ama
balık mı giymem gerekirdi acaba

eşimin kuzeni.
çok yakın bir akrabam değil benim.
o yüzden sade bişey seçtim ama biraz abartı bişey mi olmalıydı çok mu sade durmuş
Yok sadeliği hoş, o konuda bi sıkıntı yok. Rengi de ayrıca hoş ama benim şahsi fiktim bel kısmı fazla düz. zarif bi kemerle hareketlendirilebilir, abiye elbise için kemerler var. Abartılı da durmaz...

mor diyor ama bordo değil mi bu?

Bence;
Model gayet güzel, zarif, yerinde.
Bu rengin (Mor değil bu), bu ve daha koyuya doğru giden tonlarını pek genç işi göremiyorum ama modelinden kurtarıyor diyeyim. (Tabi teniniz de önemli)
Fiyat ederinin fiyatı çünkü elbise polyester, hep aynı kumaştan modeller bulursunuz yani bu fiyata.
Kumaşı sıkıntı işte biraz ama düğünlük idare eder.

bordo
trendyol arada böyle yapıyor
mesela elbise bakarken gördüm bildiğin laciverte saks demiş
Başka bir şey çıkmasın da sonra...
Ben de beğendim elbiseyi ancak kumaş bütün hataları gösterecek ve teri belli edecek türde. Sırtınızda falan fazlalıklar varsa saklayamaz.

Bence;
Model gayet güzel, zarif, yerinde.
Bu rengin (Mor değil bu), bu ve daha koyuya doğru giden tonlarını pek genç işi göremiyorum ama modelinden kurtarıyor diyeyim. (Tabi teniniz de önemli)
Fiyat ederinin fiyatı çünkü elbise polyester, hep aynı kumaştan modeller bulursunuz yani bu fiyata.
Kumaşı sıkıntı işte biraz ama düğünlük idare eder.
sarı saçlı beyaz tenliyim. tenime yakışır diye düşünüyorum rengini.
sadece çok sade mi sizce
siz olsanız eşinizin kuzeninin düğününde balık model mi giyerdiniz (bana balık model fazla abartı geldi sanki düğün sahibi modunda) yoksa böyle bi model mi tercih ederdniz

Başka bir şey çıkmasın da sonra...
Ben de beğendim elbiseyi ancak kumaş bütün hataları gösterecek ve teri belli edecek türde. Sırtınızda falan fazlalıklar varsa saklayamaz.
yok 34 bedenim ben
bu model kız gibi işte

Bence güzel..

Sade olması daha iyi.. Kardeş olsa sade derdim de eşinin kuzeniymiş..
Bu iyidir..

sarı saçlı beyaz tenliyim. tenime yakışır diye düşünüyorum rengini.
sadece çok sade mi sizce
siz olsanız eşinizin kuzeninin düğününde balık model mi giyerdiniz (bana balık model fazla abartı geldi sanki düğün sahibi modunda) yoksa böyle bi model mi tercih ederdniz

Ben de sade giyinen biriyim, dümdüz severim o yüzden bana sönük gelmedi, bu elbiseye seçeceğin çanta ve ayakkabıya ben buradayım dedirtebilirsin. Kuzen düğünü dantelini süsünü kaldırır, balık da giysen abartı olmaz bence, nasıl içinize sinecekse. Beyaz tene güzel olur doğru makyajla, ama sarı saç için yaşınıza yaş katacak bir renk diyebilirim. Modelden yine de kurtarıyor.

Back
X