Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl düzelir,daha doğrusu düzelir mi? (Resimli)

saçını kesme pişman olursun bence. Saçına oreal değdiği için oluyor bu. orealla açılan bütün saçlarda olur üstüne koyu boya kolay kolay tutmaz ,yıkadıkça altlardan çıkar açık renk. Sabretmen lazım .

Eski hali gösterebileceğim iki resim buldum bilgisayarda. Yine bu boy ve bu rengime dönmesini istiyorum olmuyor:KK43:

Eklentiler

• 10253840_10152325176292398_957347638352768038_n.jpg
    10253840_10152325176292398_957347638352768038_n.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 223
  • 10347695_10203858196554719_393314341325822187_n.jpg
    10347695_10203858196554719_393314341325822187_n.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 233
Aynen dediğin gibi oldu,saçımda kırık yok gibi ama direk kopuyor. Zaten kestirmem lazım ama ne kadarını kestireceğimi bilmiyorum
Ayy aynı dertten müzdaribiz,bendede orielle açtı şuanda inanılmaz yıpranmış duruyor.Kestirip o şekilde tekrar boyatacağım benimkinde kuaföründe hatası vardı gerizekalı adam platin sarısı yaptı uçları mazeretide : kusura bakmayın fazla kaldı boyada :KK62:

Ayy aynı dertten müzdaribiz,bendede orielle açtı şuanda inanılmaz yıpranmış duruyor.Kestirip o şekilde tekrar boyatacağım benimkinde kuaföründe hatası vardı gerizekalı adam platin sarısı yaptı uçları mazeretide : kusura bakmayın fazla kaldı boyada :KK62:
Zaten hep bahaneleri var. Artık varya sadece beyaz çıkarsa giderim.Ay belki ona bile gitmem, kızım büyür dip boyayı evde yapar belki annesine:KK37:

Ama sarılar gitmiyor? Koyu yapıyorlar renk yine açılıyor.

malesef sac bı kez acıldı mı hep boya oldukca gene acılıyo benımde o sorunum var :(

aynı dert bende de var arkamda kedi gibi tüy bırakıyorum çaresini bulamadım her ay yada iki ayda bir bir gıdım bir gıdım kestiriyorum ama kırıklar yinede yukarı çıkıyor. cesaret edebilsem kısaltacağım ama uzasın istiyorum. sizinkiler yine uzun bence bir parmak kadar kestirin saçınız rahatlat ve daha rahat uzar yağlarla falanda beslersiniz.

Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla:KK34: Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?

biraz kestirin sonrada boyamadan uzamasini bekleyin cokta kotu durmuyor bence sacini hususi boyle yapip gezenler var bence siz aliskin degilsiniz o yuzden yoksa bana hic tuhaf gelmedi en azindan resimden. Bence birakin kendi uzadikca gitsin.

Uzmek istemem seni ama cok kotu duruyor.acilen o sarilardan kurtul.boyasan?
Şimdi bu ay gideceğim 3. olacak:KK43: Siyah yapıyorlar yine sarıya dönüyor anlamadım ben bu işi.

Zaten hep bahaneleri var. Artık varya sadece beyaz çıkarsa giderim.Ay belki ona bile gitmem, kızım büyür dip boyayı evde yapar belki annesine:KK37:
inşallah canım :D kızın var herhalde Allah bağışlasın

inşallah canım :KK70: kızın var herhalde Allah bağışlasın
Amin sağol canım. Cuma günü 3 yaşına girdi, saçımla uğraşması için çok ekmek yemesi lazım o ayrı.:KK48:Bari beyazlar inş. geç çıkar da oradan yırtarız:KK16:

Harika bi hatuna benziyosun abla:))

Siyah saçlı halin daha güzel benceo_O

kat kat kestir kırıkları gider
bir de koyu bir renge boya

Şimdi bu ay gideceğim 3. olacak:KK43: Siyah yapıyorlar yine sarıya dönüyor anlamadım ben bu işi.
Bi arkadasim daha fazla sariydi.evde kendisi cikolata kahveye boyadi.gecti.gecer gibi duruyor bende anlamadim

saçını kumral yapabilirsin kestirme

İlk hali çok güzelmiş aslında:KK73:
İkinci fotoda rengi kötüleşmiş. Daha doğrusu renk kaymış.Demek ki saçın o tonda açık renkleri tutmuyor.
Biraz kestirsen güzel olur.

Saçın koyu rengi akıtıyorsa ya tümden açık bir renge boyat ya da açma işlemi yaptırarak kahve tonlarına boyat. Açma biraz yıpratıyor ama başka çaren yok gibi.

İlk halini çok beğendim sonradan turuncuya dönmüş gibi.o_O

Back