Nasıl dayanıyorsunuz?

Sağolasın Esme. İnşallah 2015 uğurlu gelir hepimize. Artık ağlama krizlerimizin yerini mutluluk gözyaşlarımız alır. Ben de edeceğim inşallah bu gece. Bir başkasının Hakkımızda dua etmesi çok sevapmış.

Insallah canim benim birbirimize dualarimizi edelim ins bu 2015 bize iyi gelecek :))

Canım inşallah 2015 'te bebeğimiz olur sağlıkla dünyaya gelir:) yani yaklaşık 3 ayımız var:) Evet canım başkasının bizim için dua etmesi daha makbulmuş kodadlarınızla bu akşam dua edicem inşallah:)

Ben de edeceğim inşallah 3 ay içinde hepimiz o güzel haberi alır ve Sağlıcakla kucağımıza alırız. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Âmin.

Normal adetlerimi oluyordum işin kötüsü ne migdem bulandi nede kustum hic bir belirti yoktu adetlerim de gelince ilaç a devam ettim hamileyken ilk üç ayinda içmiş bulundum kendimi çok sucladim agladim ama sukur amniyosentez sonucu temiz çıktı basima gelmez sanıyordum geldi böyle bir şey ışte hamileligime sevinemedim ilk başta şükür testler temiz çıkınca iyiyim şimdi bide cevrem pskolojimi bozmuştu resmen

Kizlar bu mübarek gece hurmetine rabbim bize en yakın zamanda bebisler nasip etain inşallah. Banabda dua edin ayin 6 si adet günüm ama inşallah hamileyimdur kizlar cok zor bir durum baskasinin cocugunu sevmek ağlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…