Nasıl dayanıcam insanların yuzune nasıl bakıcam ben nasıl yasayacagım....

bi sürü bşi derdim ama olan olmuş. kendini topla annen arkanda gerisi önemli deil. böyle bşe yüznden maddi durumu kesceklersede kessinler . ekmeğni taşdan çıkarır geçinrsin.
takıntı yapmş şeref yoksunu mahlukat şmdi bi şekilde atlatırsında yarn birgn ewlendğndede bırakmazsa peşini çok problemler yaşarsın.

ah güzel arkadaşım madem sana ters neden yaşıyorsun olan olmuş ailene düzgünce anlat tane tane ki o üstüe eklemesin bir şeyler e unutma ailen hep yanında olur sakin ol

bayanpukina ailenin duruşu çokta korktuğun gibi gelmedi bana . Yani hem annen hem amcaların , bugüne kadar duyduğumuz hikayelerdeki gibi , duyar duymaz asıp kesmemiş , sana inanmışlar .

Belki onlarla doğruyu konuşsan ..

En iyi sen tanırsın tabii ama genelde böyle bir erkek tehditi vs . duyunca bile doğrudan kadını suçlayan aileler yanında , onların hemen hakkını savunmaya geçmeleri , aman duyulmasın demek yerine mahkeme kararları ...

Belki sandığın kadar büyük tepki vermezler .Her gün korku ile ölmek yerine , söylemek daha mı doğru olur diye sesli düşünüyorum sadece .

Tanımıyorum , hiç görüşmedik olmaz başak . Ola ki o adam gelip iki üç mesaj , bir kaç foto gösterse ailenin sana güveni yok olur . Ya da mahkeme açıldığında daha önce sevgili olduğunuz kanıtlanınca da , ailen zor duruma düşer .

Ailenle konuş bence başak . Önce annenle konuş . Cinsel birliktelik kısmını hadi sonuna kadar inkara gidebildin ; ama bu adamı hiç tanımıyormuş , sevgili değilmişsin gibi bilmesinler bence .

Yazdiklarin ve sen o kadar komiksiniz ki, ne okudugunu ne anladigini neye kizdigini ne yaptigini bilmez haldesin. sikayet edipte seni dikkate aldigimi dusunmeni istemem, cunku itlerin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi derler.
Hanım efendi yazdığın yorumun sonunda namus cinayetine gidersin diyen sen değil misin ? Neyin savunmasını yapıyorsun ? Hiç bir hatanın sonucu ölüm olamaz. Sende kendini yazarak çizerek bişey zannediyorsun. Hadi ikile konudan... sen ve fikirlerin senin olsun

Yaşadıysan kendine yaşadın, tutup kimseyi zorla yatağa atmadın bunla birlikte ol diye. Bu kadar korkma, utanma. milletin yüzüne bakamayacak ne yaptın? birini mi öldürdün, bir ailenin malına ırzına göz dikip canlarını mı yaktın, uyuşturucu satıp gençleri insanları mı zehirledin? Dik duracaksın ya tehditte var burada onla olmam için beni tehdit ediyordu diyeceksin. Mesajlar vardır umarım elinde.

Hay Allah bu nasıl bir iş ya resmen 3. Sayfa haberi gibi.
Beraber olmadığınızı ailenize söylediniz ya ordan devam edin birlikteliginizi asla kabul etmeyin o mesajları da Telefonumu aldı zorla kendine gönderdi beni şantaj etmek için diyin yahu bu adam şantaj yapıyor ne diye zorla evine gidip hala beraber oluyorsun ya. Bırak cehenneme kadar yolu var. Artık önüne bak kimse senden bekaret raporu istemez Telefonumdan zorla kendisine mesaj attı sonra da beni tehdit etti dersin artık ailene. Aman ya o pisligin seni tehdit etmesine de daha fazla izin verme.
Kızım sen okumana bak ya. Baban yok annen hasta kardeşin küçük sana da onlara da yazık oku sen de kurtul onlar da kurtulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…