- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Sonucuna katlanamayacağın bi işin içine neden girersin ki?uyarınca örümcek kafalı oluyoruzHayatım mahvoldu... Bir senedir yasadıklarımızı aıleme anlatmakla tehtıd eden erkek arkadasım dun gece herseyı anlatmış... Ben hep korktum, aslında başka carem yoktu, babam hayatta değil bize amcamlar bakıyor, kardeşimi onlar okutuyor, annem kalp hastası 50 yasında çalışamaz, ben ailemin yanında üni okuyorum bıtırmeme 2.5 sene var yaklaşık. amcamlar dun gece sehır dısındayken olayı öğrendi aradı savcılıga verelım dedıler telefonları kapattılar o sureklı onları yazıp aradıgı ıcın.(amcamlar sadece beni sureklı arayan bırı gıbı bılıyordu sevgılı oldugumu yattıgımızı bılmıyordu dun gece hersyeı öğrendiler) bır ıkı gune adanada gelırler. annemse söyledıklerıne ınanmam dedı gectı kenara ne olmussa olmuş dedi ama onada birlikte oldugumuzu inkar ettım of of... ailem bunu savcılıga verecek ama bana ınandıkları ıcın... bu pisliğin elinde konuşmalarımız var bırlıkte oldugumuzu kanıtlar, üstüne bana bende senden sikayetci olacagım dedi durdu( hakaretler etmiştim geçen gunde beni birlikteliğe zorladı orla evıne cagırdı dıye evını dagıttım falan) su dakkadan sonra aılemın yuzune nasıl bakacagım amcam halam kımse maddi manevı yardımda bulanmayacak bize. kardeşim daha küçük. insanların yuzune nasıl bakacagım dun geceden beri kendime zarar vermemek için kendimi banyoya bile kitledim, evde kimse suratıma bakmıyor böyle birsey nasıl unutulur, ben artık nasıl yasarım nasıl gulerım nasıl yemek yerim inanin o kadar çaresizim ki bitmiş haldeyim....
Sonucuna katlanamayacağın bi işin içine neden girersin ki?uyarınca örümcek kafalı oluyoruzne desem bilemedim sorunsuz atlatırsın bu durumu inşallah
ne aşağlık insanlar var bu dünyada.inkar edin tamam da ya mahkeme kızlık raporuna kadar giderse.siz en iyisi bir savcıyla görüşüp durumunuzu anlatın ailemin öğrenmemesi gerikiyor diyin yada bir avukatla konuşun.aileniz size gerçekten zarar verircekse korumaya alırlar sizi.ne yaptığınız değil önemli olan bu konuda kiminle yaptığınız herkese güvenmeyin ve bu ş..siz herif niye böyle kudurdu.Hayatım mahvoldu... Bir senedir yasadıklarımızı aıleme anlatmakla tehtıd eden erkek arkadasım dun gece herseyı anlatmış... Ben hep korktum, aslında başka carem yoktu, babam hayatta değil bize amcamlar bakıyor, kardeşimi onlar okutuyor, annem kalp hastası 50 yasında çalışamaz, ben ailemin yanında üni okuyorum bıtırmeme 2.5 sene var yaklaşık. amcamlar dun gece sehır dısındayken olayı öğrendi aradı savcılıga verelım dedıler telefonları kapattılar o sureklı onları yazıp aradıgı ıcın.(amcamlar sadece beni sureklı arayan bırı gıbı bılıyordu sevgılı oldugumu yattıgımızı bılmıyordu dun gece hersyeı öğrendiler) bır ıkı gune adanada gelırler. annemse söyledıklerıne ınanmam dedı gectı kenara ne olmussa olmuş dedi ama onada birlikte oldugumuzu inkar ettım of of... ailem bunu savcılıga verecek ama bana ınandıkları ıcın... bu pisliğin elinde konuşmalarımız var bırlıkte oldugumuzu kanıtlar, üstüne bana bende senden sikayetci olacagım dedi durdu( hakaretler etmiştim geçen gunde beni birlikteliğe zorladı zorla evıne cagırdı dıye evını dagıttım falan) su dakkadan sonra aılemın yuzune nasıl bakacagım amcam halam kımse maddi manevı yardımda bulanmayacak bize. kardeşim daha küçük. insanların yuzune nasıl bakacagım dun geceden beri kendime zarar vermemek için kendimi banyoya bile kitledim, evde kimse suratıma bakmıyor böyle birsey nasıl unutulur, ben artık nasıl yasarım nasıl gulerım nasıl yemek yerim inanin o kadar çaresizim ki bitmiş haldeyim....
ne aşağlık insanlar var bu dünyada.inkar edin tamam da ya mahkeme kızlık raporuna kadar giderse.siz en iyisi bir savcıyla görüşüp durumunuzu anlatın ailemin öğrenmemesi gerikiyor diyin yada bir avukatla konuşun.aileniz size gerçekten zarar verircekse korumaya alırlar sizi.ne yaptığınız değil önemli olan bu konuda kiminle yaptığınız herkese güvenmeyin ve bu ş..siz herif niye böyle kudurdu.
aynen arkadas madem boyle bir yola girmiyeceksin simdi ciksin meydana senin vucudun senin secimin diyen arkadaslar yardim edin arkadasa..napicak bu kiz simdi..Sonucuna katlanamayacağın bi işin içine neden girersin ki?uyarınca örümcek kafalı oluyoruzne desem bilemedim sorunsuz atlatırsın bu durumu inşallah
İyi de bende farkındayım bekaretim diye ağlamadığının ama ş.....zin tekine koz vermiş şimdi onun sancılarını çekmiyor mu sonuçta ?ben kimsenin kimseyle ne yaptığına karışmamusagi seni severim ama olaya şu açıdan bakmanı rica edicem.
sonucuna katlan diyosun ya biri ile birlikte olmanın sonucu o kişi tarafından tehdit edilmek midir? kız bekaretim gitti ühühühühü diye ağlamıyor. eğer öyle olsa tamam yaptın sonucuna katlan deriz. burada başka bi olay var. sapla samanı karıştırmayalım. sevmiş güvenmiş birlikte olmuş. bu açıdan yaptığı şeyde bi hata yok pişmanlığının da olmaması lazım, gördüğüm kadarı ile de derdi kendi birlikteliği değil zaten. tehdit vs, olayın ailesine anlatılması şu bu....
keşke böyle olmasaydı ama inanın kardeşimin özelde okutulması falan hepsinden ellerini çekecekler biliyorum bu yuzden bu kadar mahvoldumoff dünyanın sonu mu? birlikte oldunuzsa oldunuz napcaksınız kendinizi mi yakacaksınız? siz başınızı dik tutun. inkar edin. kanıtlarsa da kanıtlasın konuşmalarla da onu da o zaman düşünün. başa gelen çekilir yani şimdi ağlamanın manası yok. çalışır kazanır okursunuz maddi destek olmazlarsa da olmasınlar. onların maddi desteği senin zarına mı bağlı allah aşkına.
İyi de bende farkındayım bekaretim diye ağlamadığının ama ş.....zin tekine koz vermiş şimdi onun sancılarını çekmiyor mu sonuçta ?ben kimsenin kimseyle ne yaptığına karışmam
Ne biliyim ne mal olduğunu orenmeye çalışsa bu kadar çabuk guvenmese diye düşündüm sadece insanlara karşı fazlaca ön yargılı biri olarak
ya inşallah uyusam 1 sene geçse uyansam dıyorum limdide komşulara ve hıcalarıma anlatma planlarında elim kolum baglı kurbanlık koyun gıbı beklıyorumKötü bir süreç yaşamışsın ama artık kurtuldun.Bir de bu açıdan bak...Seni tehdit edeceği bir kozu kalmadı.Bundan sonra ondan korkmana gerek yok,yapacağını yaptı.Annen başının etini yemiyormuş,amcanlar da bir şekilde karşı tarafı suçlu görecektir.Bu kadar ümitsiz olma,dediğim gibi olaya kurtuldum olarak bak.Bu durumun gelebileceği en kötü nokta buydu,bundan sonrası zamanla düzene girer inşallah.
keşke böyle olmasaydı ama inanın kardeşimin özelde okutulması falan hepsinden ellerini çekecekler biliyorum bu yuzden bu kadar mahvoldum
evetkeşke yapmasaydım aşk sanıp yaptıgım bır hata hayatıma maloldu iste ama bu kadar iğrençleşecegını bılemezdim... inşallah atlatırım ama aileme anlatacagını bilemezdim..Sonucuna katlanamayacağın bi işin içine neden girersin ki?uyarınca örümcek kafalı oluyoruzne desem bilemedim sorunsuz atlatırsın bu durumu inşallah
Ama onların korkusu olmuyor ki konu sahibinin yaşadığı türden ikisi aynı kefeye koymak ne derece makul bilemedim sözünü ettiğin hanımların en fazla gelecek kaygısı oluyorbaşına gelmeyen anlamaz emin ol. erkekler kavun değil ki bi tarafını koklayıp da geri bırakasın. boşanmak üzere olan kadınara yapılanları okuyoruz burda. o yüzden e bu kadar çabuk güvenmese demek çok anlamlı kalmıyor bu olaylarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?