Nasıl davranmalıyım?

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
İyi geceler arkadaşlar. 20 gündür çözüme kavuşturamadığım bir problemim var ve sizden duyacağım cümlelere çok ihtiyacım var. Birkaç aydır tanıdığım ama arkadaş çevresinin çoğunu tanıdığım sürekli aynı ortamlarda bulunduğumuz bir çocuk var. Ali diyeyim adına. Üniversitede bir topluluğa üyeyiz, çevremiz aynı ama ismen tanışmamız 3 ay öncesine ait. Daha sonra ocak ayında topluluğun bir toplantısı için şehir dışına gittik 3 günlüğüne ve aynı ortamda bulunduk, samimi olduk. Döndüğümüzde de görüşmeye başladık birkaç kez çay içmeye gittik evine arkadaşımla. Sonra beni yemeğe çağırdı. Dışarıda birkaç kez görüştük mesajlaştık, okulda hep görüşüyorduk. Ama bunların hiçbirinde arkadaşlık dışında bariz herhangi bir belirtiye rastlamadım. Herşey gayet normal giderken bir gün buluşmak için sözleştik ve gelmedi. Gittiğim gibi geri döndüm. Çok sinirliydim telefonum da servisteydi. Açtım bilgisayarı faceten yazmış işte çok önemli bi işim çıktı çok üzgünüm çok özür dilerim gerçekten sorumsuzluktan değil orda olmayı çok isterdim diye. Ben de üzgün olman birşeyi değiştirmiyor çok sinirliyim şu an neyse artık dedim. O günden beri hiç konuşmadık. Okulda hep karşılaştık ama hiç gelip konuşmadı, derdini anlatmadı yüz yüze herhangi bir iletişim kurmadı. 20 günü geçti gayet samimiyken bir anda böyle oldu. Yalnızken denk gelmiyorum hiç. Görsem ben sorucam artık. Her gördüğümde öldürecek gibi baktığomdan çekinmiş olabilir. Ya da umursamamış da olabilir. İkinci ihtimali düşünmek istemiyorum. Ne yapmalıyım? Konuşabilir miyiz desem mi ya da ne desem? Dert edindim kendime haklı olan taraf benim ama böyle kaçmasına anlam veremiyorum. Ondan bariz bir belirti görmesem de ben hoşlanmaya başlamıştım sanırım. Yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

sormak sorgulamak yerine hiçbir şey olmamış gibi mesaj atsanı naber? diye konuşsanız tekrar buluşsanız.. bir şans daha vermiş olursunuz. sorup sorgulayarak soğukluk büyüyebili sanki. biraz konuştuktan sınra siz toplu bir organizasyon yapar onu da davet edersiniz orda yüz yüze gelirsiniz.

Birşey olmamış gibi mi davranmalıyım? Daha önce toplu bir ortamda yüz yüze geldik hatta mecburiyetten el sıkışmak zorunda kaldık. O zaman olay tazeydi sinirimi fazla yansıttım sanırım. Şimdi olay soğuyunca biraz kendimde de suç aramaya başladım. Gerçekten işi olabilir bir kere oldu sonuçta açıklama yaptı diye olumlu bakmaya başladım olaya. Hiç bahsetmemeli miyim peki bu soğukluktan olaydan geçmişten?

ben olsam hiç bahsetmezdim. yani bahsetseniz ne olacakki işim vardı diyip tekrar özür diler en fazla ki zaten özür dilemiş sizde trip atmışsınız haksızda değilsiniz bu tavrınızda. ama şimdi tekrar bir şans veriyorsanız bence bir şey olmamış gibi davranın konuşun mesajlaşın bir süre sonra siz bir organizasyon yaparsınız eviniz varsa parti verirsiniz yada dışarda bi mekanda arkadaşlarla toplanıcaz gel dersiniz. tercihen çağırdığınız arkadaşlarınız çift olur o' da size kalır biraz baş başa konuşur eğlenirsiniz. yani tabi bu benim fikrim. ben olsam öyle yapardım.

Deneyebilirim de nerden esti der mi ya da konuyu bu olaya getirir mi bilmiyorum. Denenebilir. Teşekkürler düşüncelerin için :)

Deneyebilirim de nerden esti der mi ya da konuyu bu olaya getirir mi bilmiyorum. Denenebilir. Teşekkürler düşüncelerin için :)
kafasında sizinle ilgili olumlu şeyler varsa hiç nerden esti diyeceğini sanmam:) hatta yirmili yaşlardaki herhangi bir erkek herhangi bir kıza demez bence :)) rica ederim. tabi ben olayı okuduğum kadarıyla yorum yaptım siz daha iyi biliyorsunuzdur o yüzden daha doğrusunuz yaparsınız.

nezaketen sonradan seni bulup açıklamasını yapması gerekirdi. olmuş bitmiş. sorgulama. bırak

Dün konuştum bir yere çağırıp. Durumdan rahatsız olduğumu söyledim. Çok utandım senin tepkinden sonra yüz yüze bir açıklama yapamadım dedi. Eski samimiyetimiz yok ama aramız düzeldi en azından artık gördüğüm yerde kaçmak zorunda değilim rahatladım bir nebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…