inanmıyoum yaaa
aynısı benimde basıma geldi ve yapan benim kardesimdi :) ablası yasında kızla beraberdi o kız yuzunden aylarca eve gelmedi okulu bıraktı simdi dısardan okuyo vs.. yasları da aynı ustelik bu kadar benzer
o da beni tanıstırmak istedi ama ben kabul etmedim.. annemde zamanında kendini cok yırttı ama baktık olcak gibi degil oluruna bıraktık nasılsa zamanla anlıcaktı ..
öyle de oldu canım kendiliginden sıkıldı bi sure sonra kızdan, aradaki yas farkı fiziksel olarak belli olmuyordu cunku benim kardeşim boylu poslu yasından buyuk gosterir ama zamanla mantıksal yonden cıktı tabi problemler
bide benim kardeşim cidden cok yakısıklı, oyle olunca baska baska kızlar etrafını sarmaya basladı son 2 yılda serpildikçe ve dolayısıyla o kız aklına bile gelmemeye basladı
suan bir geciş donemindeler tatlım oluyo bole seler bizimkide evlencekti güya simdi adını bile duymak istemiyo... geciyo yani merak etme
sizin yapmanız gereken
1- üzerine gitmeyin, cunku gittikçe aksini yapacak
2-serbest bırakmıs gibi gorunun ama ipin ucunu bırakmayın takip edin caktırmadan yaptıklarından haberdar olun
askere gitmeden iş bulmadan söz nişan olmaz falan diyin, o zaten askerlik falan filan derken o gecen zamanda gözü acılır merak etmeyin
sende istersen gorus sonucta teyzesin cok sorun olcagını sanmıyorum, ablana da ben caktırmadan takip edeyim kızın yuzune gulup dersin
yapcak bişe yok bu yasta onları birinin takip etmesi gerekiyor ama caktırmadan malesef ..
bence ablanizi haberdar edin bu konudan.
ve evinizde de gorusmeyin.
herhangi bir cafede olabilir.
ama mutlaka ablanizin haberi olsun.
Ablanızı haberdar edin ama gizlice
Yiğeninizin güvenini de kaybetmeyin derim
Kararsız kaldım açıkcası görüşseniz belkide şu sebepten yakıştıramadım v.s diyebilirsiniz
Diğer türlü yiğeniniz daha da hırslanmasın bu konuda
İşte maalesef benim ablam gizlilikten anlamaz hemen anlatır yiğenime bağırır çağırır yıkar ortalığı
Bende yiğenimin güvenini kaybetmemek adına kabul ettim zaten.
Birde aslında bunlar geçen hafta gelmek istediler misafirim vardı o zaman dedim yiğenime kız demişki ne var misafiri varsa misafirine yiğenim ve kız arkadaşı gelicek müsait değiliz gelmeyin diyebilirdi. Böylede bilmiş bir kız...
İpleri eline almış sanırım kendileri
Bilemiyorum ama görüşürseniz dediğim gibi şu sebepten sana yakıştıramadım falan derseniz belki dinler sizi
Aranız iyi anladığım kadarıyla
bence gelsinler. hem kızı yüzyüze görünce derdinide anlarsınız. sonuçta eminim derdi evlenip mutlu bir yuva kurmak değildir. 17 yaşındaki çocukla. ablanıza siz söylemeyecekseniz yiğeninize de tembih edin o da söylemesin yoksa zor durumda kalırsınız. evinize geldiklerinde de kesin ve net bir dille konuşun kızla. anlasın yiğeninizin yalnız olmadığını arkasında olduğunuzu.
Bende kesinlikle evlenip yuva kurmak olduğunu düşünmüyorum. Bizde yiğenimle öyle düşündük kesinlikle ablam duymıycak dedim tamam dedi ama...
Kızla nasıl ne konuşabilirim ki ona da iyi mi davransam tepkili mi dursam bilemedim
iyi davran ama herşeyin farkında olduğunu da hissettir. alttan alttan laflarınla belli et.
anlamadığım,
24 yaşında bi kız 17 yaşında bi ÇOCUKta ne buluyor :44:
kızda bi gariplik var sanki...
banada kız pek tekin gelmedi yani 24 yaşındaki biri 17 yaşındaki çocukla niye çıksın ki yiğeniniz bana göre daha çocuk.bu yaşta biri ile nasıl evlilik gelecek düşünebiliyor o kız şaştım doğrusu
umarım en kısa zamanda yiğenin hatasının farkına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?