Arkadaşlar merhaba daha yeni hamileyim ancak benim aile tarafım bebeğin eşyaları almada aceleciler, hiç bir eksikleri olmasın istiyorlar. 2 görümcem var 1 eltim. Görümcelerim asla görümcelik yapmadı hep ablalık yaptılar sağolsunlar yıllardır iç içeyiz. Ancak şöyle bir olay var, eşimin annesi öldüğü için küçük olan görümcem hep eşimi yönetmiş her konuda. Hep sözü geçmiş. Ben Trendyol üzerinden beşiği puseti bebek arabası herşey içinde olan bir set seçtim. Annemde dedi ki öyle olmaz kayınpederin ile ortak alacağız size düşmez dedi. Kayınpederime söyledik, sorun değil dedi kırmaz hiçbir zaman Allah razı olsun. Ancak küçük görümcem çokta üzülmemi istemeyerek alma alışveriş yapma birşey getirme eve diyor. Bu sabahta onun tartışması yaşandı, inatla bebek arabasının gereksiz olduğunu. Nasıl olsa puset ve Bebek koltuğu alacağım için ( eşim bakkala dahi arabayla gider ) bunu öne sürerek ne gerek var beşiğini daha iyisinden alırız dedi. Abla bebek arabası gerekli eşim 7 24 benimle evde kalmayacak ben puset taşıyarak mı gezeceğim yaz kış dedim. Eşi evden çalışıyor 6 yaşında çocuğu var onlar ayrı birşey zaten enişte en ufak birşeyde burun kıvırıyor. Enişten istediğin heryere götürür diyor. Ama eniştem benzin karşılığı heryere götürüyor. Eşime diyorum bebek arabasız olmaz bakkala da mı arabayla çıkacaksınız diyor. Ama bunu biz küçük görümceme anlatamıyoruz. Ben bunu kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim direkt habersiz mi alayım ne yapayım?