- 17 Ağustos 2024
- 50
- 18
-
- Konu Sahibi garibankiz
Uzak durarak, minumum sohbet ederek.Yav kızlar. Sizin de muhakkak çevrenizde vardır. Bu işyerinde sevmediğiniz başkasına karşı ikiyuzlulugunu gordugunuz ama size de gördüğünüz kadarıyla herhangi bir kötülüğü dokunmayan kişilere nasıl davraniyorsunuz. Ben bir sogudum mu yüzüne bakasim bile gelmiyor o kişinin ya da kişilerin. Ama mecbur yeri gelince konuşmak gülmek zorunda kalıyor insan istemeyerek.bunlar nasıl hem arkasından sallayıp hem de yüzüne aşkımmm tatlımmm yapabiliyorlar.bir de böyleleri çok seviliyor her ortamda aranan kişilik oluyorlar hep. Benim gibi ifadesini duygusunu saklayamayan bir şekilde yansıtanlar da hep yalniz takılan. Nasıl davranmak lazım ortası ne bunun sevilmek için bunlar gibi anlamadım
Ben de öyle yapuyorum da bunlar nasıl oluyor da seviliyor anlamıyorumUzak durarak, minumum sohbet ederek.
Bu yüzden sevilmiyorum galiba aynısını yapıyorum kimseyi sallamiyorum görünüyorKonuşmuyorum işle ilgili konusacaksam gerektigi kadar konusuyorum onun disinda sohbet etmiyorum. İş disi bir sey sorarsa "bilmiyorum" ve benzeri şekilde geciştiriyorum.
Böyle kişilere karşı aşırı nötr haldeyim, işimi yaparım asla sohbet etmem , iş dışında konuşmam ve görüşmem, benim çalıştığım kurumda böyle biri vardı, aşırı kaoslu fitneci bir kadındı, asla yüz vermedim , iş dışında kâle bile almadım, bu sene defolup gitmiş ben doğum iznindeyken , sonraları haberi geldi berbat bir yere düşmüş tayini ( yanlış tercih vermiş) kuş uçmaz kervan geçmez bir yere gitti , bir sürü kişinin ahını almıştı, herkes ohh olsun dedi arkasından...Yav kızlar. Sizin de muhakkak çevrenizde vardır. Bu işyerinde sevmediğiniz başkasına karşı ikiyuzlulugunu gordugunuz ama size de gördüğünüz kadarıyla herhangi bir kötülüğü dokunmayan kişilere nasıl davraniyorsunuz. Ben bir sogudum mu yüzüne bakasim bile gelmiyor o kişinin ya da kişilerin. Ama mecbur yeri gelince konuşmak gülmek zorunda kalıyor insan istemeyerek.bunlar nasıl hem arkasından sallayıp hem de yüzüne aşkımmm tatlımmm yapabiliyorlar.bir de böyleleri çok seviliyor her ortamda aranan kişilik oluyorlar hep. Benim gibi ifadesini duygusunu saklayamayan bir şekilde yansıtanlar da hep yalniz takılan. Nasıl davranmak lazım ortası ne bunun sevilmek için bunlar gibi anlamadım
Bu yüzden sevilmiyorum galiba aynısını yapıyorum kimseyi sallamiyorum görünüyor
Bilmem bazen birilerinin samimiyetini sevdiğini hissetmek de motive eden şeyler sankiBen sonlarini okumamisim ya konunun. Sevilme isteginiz oldugunu bilmeden yazmişim yani yuzunu bile görmek istemediginiz insanlar neden sizi sevsin istiyorsunuz ki?
Abovvv ilah adaletBöyle kişilere karşı aşırı nötr haldeyim, işimi yaparım asla sohbet etmem , iş dışında konuşmam ve görüşmem, benim çalıştığım kurumda böyle biri vardı, aşırı kaoslu fitneci bir kadındı, asla yüz vermedim , iş dışında kâle bile almadım, bu sene defolup gitmiş ben doğum iznindeyken , sonraları haberi geldi berbat bir yere düşmüş tayini ( yanlış tercih vermiş) kuş uçmaz kervan geçmez bir yere gitti , bir sürü kişinin ahını almıştı, herkes ohh olsun dedi arkasından...
Valla herkesin yağları erimişti kadına gülmekten, eden bulurAbovvv ilah adaletherkes böyle karşılığını almıyor işte kimileri de seytan tüyü var ne kadar fitneci olsa da seviliyor dört ayak üstüne düşüyor
Bilmem bazen birilerinin samimiyetini sevdiğini hissetmek de motive eden şeyler sanki
İş ortamı böyle, böylelerini seviyorlar aynen..Ben sormuştum bir kere ortam böyle bende artık böyleyim başka türlü zaman gecmez denmişti herkes yapıyor bende yaparım denmişti..Hak verdim,iş yerinde ortamı oluyor öyle kişilerin herkes herkesi biliyor gülüp geçiyorlar birbirlerineYav kızlar. Sizin de muhakkak çevrenizde vardır. Bu işyerinde sevmediğiniz başkasına karşı ikiyuzlulugunu gordugunuz ama size de gördüğünüz kadarıyla herhangi bir kötülüğü dokunmayan kişilere nasıl davraniyorsunuz. Ben bir sogudum mu yüzüne bakasim bile gelmiyor o kişinin ya da kişilerin. Ama mecbur yeri gelince konuşmak gülmek zorunda kalıyor insan istemeyerek.bunlar nasıl hem arkasından sallayıp hem de yüzüne aşkımmm tatlımmm yapabiliyorlar.bir de böyleleri çok seviliyor her ortamda aranan kişilik oluyorlar hep. Benim gibi ifadesini duygusunu saklayamayan bir şekilde yansıtanlar da hep yalniz takılan. Nasıl davranmak lazım ortası ne bunun sevilmek için bunlar gibi anlamadım
Yaa mantıklı teşekkürlerKimseyle muhatap olmayın. Ama biri sizce bi soru sorduğunda bişe danıştığında o kadar içten cevaplayın ve tekrar işinize dönün böyle böyle herkes sizinle yakınlaşmak ister merak eder
Şeytan tüyü.Ben de öyle yapuyorum da bunlar nasıl oluyor da seviliyor anlamıyorum