• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağım bilmiyorum...

Ne zannediyorsunuz böyle işleri bilmiyorum ki...
Kızı aramak, üstüne tehdit etmek ne demek?
Anlamak zor değil, başkasının sizin evliliğinize karşı bir sorumluluğu yok, ciddi veya değil aldatılmışsınız ve bunun sorumlusu ağzınızı açmadığınız kocanız.
Tekrarlarsa bu durum şayet, umarım bir dahakine dişli biri denk gelir de sizi rezil rüsva eder.
Bildiğim kadarıyla tehdit büyük suç.
Kız gidip şikayetçi olsa "yanımda da arkadaşım vardı,duydu şahit oldu bu tehditlere,ben adamın evli olduğunu bilmiyordum" dese adama da kıza da hiç bir şey olmaz,sadece sizin başınız ağrır.
Malum zina suç değil.

Kızın suçu olmayabilir neden tehdit ediyorsunuz?
Belki eşiniz bekarım diye kandırdı ne biliyorsunuz?
Başka bir kadını tehdit etmeye, korkutmaya utanmıyor musunuz?
3. kişilerin sizin evliliğinizde bir sorumluluğu yok. Siz karı koca bir güven içinde ve sadakat içinde bağlı olma zorunluluğunuz var.

arkadaşlar ben buraya eleştirilmek amacı ile konu açmadım... Mune Mune abla konumu kapatırmısınız...

arkadaşlar ben buraya eleştirilmek amacı ile konu açmadım... Mune Mune abla konumu kapatırmısınız...
Bir tavır sergilemişsiniz tabi ki de haklı bulan hak verecek, bulmayan eleştirecek ne bekliyordunuz ki ?
Kimse de buraya birilerini pohpohlamak, gazlamak için üye olmuyor..

Eleştiri istemiyorsunuz ama tutumunuz çok tuhaf. Asıl hesap sormanız gereken kişi eşinizken ona tepkisiz kalıp, kızı tehdit ediyorsunuz sonrada eşimi seviyorum her dediğimi yapar diyorsunuz. Eşiniz sizi aldatmış, tamam anlaşıldı kabul edip kapatacaksınız konuyu, bu sizi bağlar sonuçta ama buraya yazdığınıza göre kabullenemiyorsunuz da. Sizi aldatan eşiniz elin kızını tehdit edeceğinize keşke eşinize bağırıp çağırsaydınız da belki biraz rahatlardınız.

Bu durum siz evliyken olmussa konu baslıgını "aldatıldım" olarak degistirmelisiniz bence. Aldatmak sadece bedenen olmaz sonucta. Esiniz bu kızla flört amacı ile konusmus, sizi aldatmıs. Yaptıgınız seye gelince; neden kızı aramak yerine diyeceginizi esinize demediniz? Aldatılan kadınlar genelde hep 3.kisiyi arayıp hesap sorar, sanki o kız esinizin pesinden kostu da esiniz yüz vermedi. Adam sanki sütten cıkma akkaşık. Ne kadar severseniz sevin, süpheyle evlilik/sevgililik/flörtlük yürümez.

senin hatan başta eşinle kavga etmemek olmuş adam bile şaşırmış kavga etmemene bakmış ses etmiyosun aman demiş boşvermiş ve aşırı rahat davranmış önemli değil geçiçi diyerek o ayrı bir cins zaten kızıda olayı bilmeden araman yanlış olmuş

Ya durumu kabullenip tamamen unutacak aynen devam edeceksiniz (ki bu çok zor)
Ya durumu kabullenip asla unutmayacak yıllarca öfke ve kinle yaşayıp hem kendinizi hem ailenizi mutsuz edeceksiniz (genelde tercih edilen ama asla önerilmeyen)
Ya da boşanacaksınız (bence en temizi)

hanımlar tabi eşim de de şuç var yok demiyorum ki
Suc var tabi sucun oldugu yerde ceza da olmali. Bu yaptigi zilliligin bedelini bosansan da bosanmasan da odetmelisin ona. Tabi bu bagirip cagirmakla olmaz. Kocani sen bilirsin. Ne uygunsa onu yap. Sen boyle bir sey yapsan ciddi olmayan bir yazisman olsaydi bir erkekle. Kocan ne yapardi mesela? Buna gore hareket etmelisin. Yani insan normalde bir kabahat isler de pisman olur kirk takla atar barismak icin. Kocansa ciddi degil falan diye gecistirmis seni. Kocan baya kasarlanmis bence.

O kadar olağan karşılamışsınız ki bir sonrakine davet çıkarmışsınız resmen . Ben esiniz olsam bir daha yaparım nasılsa olan 3. ye oluyor .

Back
X