- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi mary linda
Önemli olan kaç tane mesaj okuduğunuz değil, mesajın içeriği.. 
??

??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla tehdit büyük suç.Ne zannediyorsunuz böyle işleri bilmiyorum ki...
Kızı aramak, üstüne tehdit etmek ne demek?
Anlamak zor değil, başkasının sizin evliliğinize karşı bir sorumluluğu yok, ciddi veya değil aldatılmışsınız ve bunun sorumlusu ağzınızı açmadığınız kocanız.
Tekrarlarsa bu durum şayet, umarım bir dahakine dişli biri denk gelir de sizi rezil rüsva eder.
Etiket olmamış tamarkadaşlar ben buraya eleştirilmek amacı ile konu açmadım... @ mune abla konumu kapatırmısınız...
Bir tavır sergilemişsiniz tabi ki de haklı bulan hak verecek, bulmayan eleştirecek ne bekliyordunuz ki ?arkadaşlar ben buraya eleştirilmek amacı ile konu açmadım...Mune abla konumu kapatırmısınız...
niye eşine tepkisizsin o zaman ?hanımlar tabi eşim de de şuç var yok demiyorum ki
Mesajların içeriğini niye yazmadınız? Kız ne anlattı?hanımlar tabi eşim de de şuç var yok demiyorum ki
Suc var tabi sucun oldugu yerde ceza da olmali. Bu yaptigi zilliligin bedelini bosansan da bosanmasan da odetmelisin ona. Tabi bu bagirip cagirmakla olmaz. Kocani sen bilirsin. Ne uygunsa onu yap. Sen boyle bir sey yapsan ciddi olmayan bir yazisman olsaydi bir erkekle. Kocan ne yapardi mesela? Buna gore hareket etmelisin. Yani insan normalde bir kabahat isler de pisman olur kirk takla atar barismak icin. Kocansa ciddi degil falan diye gecistirmis seni. Kocan baya kasarlanmis bence.hanımlar tabi eşim de de şuç var yok demiyorum ki
sende kusura bakma o zaman @Margarikotinmerhaba kk... direk konuya giriyorum...
kusura bakmayın arkadaşlar konuyu değiştirdim...
Merak etme canim moderatorler eski haline getirebiliyor.merhaba kk... direk konuya giriyorum...
kusura bakmayın arkadaşlar konuyu değiştirdim...