• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl daha çabuk hamile kalabilirimm?yardımm

O zaman sıkılmazsan sana bir abla tavsiyesi bu gencecik yaşında kendini sıkma evliliğinin tadını çıkar.Eğer çocuğum olmuyor düşüncesine kapılırsan sürekli huzursuz olursun kardeşim.O hep aklının ucunda olur.cicim aylarını güzel geçir.Yarın allah nasip ederse bebeğin olduğunda buraya yazarsın abla gaz için ne yapmamız lazım gece uyumuyo benim bebişim diye.Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun kardeşim.

O zaman sıkılmazsan sana bir abla tavsiyesi bu gencecik yaşında kendini sıkma evliliğinin tadını çıkar.Eğer çocuğum olmuyor düşüncesine kapılırsan sürekli huzursuz olursun kardeşim.O hep aklının ucunda olur.cicim aylarını güzel geçir.Yarın allah nasip ederse bebeğin olduğunda buraya yazarsın abla gaz için ne yapmamız lazım gece uyumuyo benim bebişim diye.Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun kardeşim.

ablacım sıkılmak ne demek bütün tavsiyelerine açığım aslında bende öyle düşünüodüm erken nasılsa olur die takmıodum ama eşim çok istio bend oyüzden bu düşüncelre kapıldım ilk basta ama şimd bende cok istiorum bebekleri görünce fln cok farklı hissediorum .... inş bian önce olrda bende sorarım gazını nsl çkrcz abla bu susmuo abla vs :pppp

slm kızlar ben yaklaşık 7 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum ama hala bebişimis olmadı:( daha cabuk hamiş kalmak için neler yapmalıyim lütfen yardm edin bende pko var bu arada

bende aynı senin gibiyim 8 aylık evliyim ama ben hiç korunmadım.. dr gittim hiç bir problem yok..gerçi eşimede ısrar ediyorum, o evlenmeden önce baktırdıgını bir problem olmadıgını söylüyor ama yinede bebek olmuyor işte...stresten mi bilmem ama reglim gecikiyor diye dr gittim stresten dedi.. 23 kasımda oldum sonrada 12 ocakta oldum baya gecikince heveslenmiştim tabiki sonuç hüstan...ovülasyon hesaplama testlerini çok öneriyorlar, herkes hemen hemen o yöntemle hamile kaldıgını yazıyor..ben deneyecegım bir dahaki ay, sende ddene istersen..Allah herkese nasib etsin inş...

Back