Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eskiler hala söyler yeni gelinlere.
slm kızlar ben yaklaşık 7 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum ama hala bebişimis olmadı daha cabuk hamiş kalmak için neler yapmalıyim lütfen yardm edin bende pko var bu arada
soğan kürü işe yaradımı peki? bende yapmayı denedim ama cok kötü kokuo çok zor içiorm
1.5 senelik evliyim bende.. daha fazla yazamıyorum buraya.. sen anla halimi
insanın içini yakar yahuuu
pko var diyorsunuz dr sorun yok dedi diyorsunuz
pko sorun deilmiymi$ yani ?
e$inizde ve sizde sorun yoksa aklinizdan çikarin bebek olayini, spora giudin, degi$ik etkinlikelr bulun, ne biliyim bebek du$unmek di$inda ne varsa yapin ..
benim bildigim du$unmeyip stres yapmadigin zaman oluyor çocuk :)
soğan kürü değilde incir kürü yaradı galiba yumurtaları kaliteleştiriyor
Bak onu hiç bilmiyorum.
Yaksaydı elbet biri söylerdi yahuu.:2:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html
muhakkak almani tavsiye ediyorum cift cizgiyi gordugun gun hemen iliski olmali ertesi gun filanda
cnm nasıl yapılıo peki incir kürü?
benim bir arkadaşım incir yiyerek pkolarından kurtulduğunu söylemişti.Biran önce bebeğine kavuşursun inşallah arkadaşım.
pko var dedi ama çocuk olmasını etkileyecek seviyede dğilmiş ilaç bile vermedi onun için
masallah inş benimde olur:)o zaman oteki dediklerimi uygulayin
benim iki çocugum var
ilk kizimda yeni evliydik e$im tutturdu çcouk yapalim diye :)
ben korunmayi birakdim ama yeni evliyiz ya ( 2 aylik falan) olursada olur olmazsada acelesi yok diye du$undum..
yanli$ hatirlamiyorsam ilk yada ikinci aydi hamile kalmi$im,evlilik yil donumunde kizin kirki yeni çikiyordu du$un :)
ikincide kizim 6 aylikken korunmayi birakdim ama daha hiç adet olmami$tim emzirdigim için
kizim 9aylikken dr agittim adet olmuyorum diye, ilaç verdi istemedim emzirdigim için
ultrasonla bakalim bid ebi sorun goremedim ben muayanede dedi
kadin tatile ayriliyomu$ sekreter randevuyu 1 ay sonraya atti .. e olsun dedim acelemiz yok nasilsa :)
ultrasona gittim kadin bakdi guldu
adet olmamaniz normal 7 haftalik hamilesiniz dedi
ben $okkk tabii
bide kalbini dinletti bi guzell o gunu hatirladim sayende
ben ilk dogumdan sonra olan ilk ovulasyonda hamile kalmi$im gununu bile bilmiyordum hiç adet olmami$timki
sonuç arasi 19 ay olan iki bebe ellerinden oper , kuçuk iki ay sonra 3 ya$ini bitirecek
no stres yes bebe
1 senedir denemediğim şey kalmadı.Problemde yok ama günü gelmemiş diyorum kafaya takmıyorum.