• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl daha çabuk hamile kalabilirimm?yardımm

defnessu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
23
0
16
Kayseri
slm kızlar ben yaklaşık 7 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum ama hala bebişimis olmadı:( daha cabuk hamiş kalmak için neler yapmalıyim lütfen yardm edin bende pko var bu arada

Canim daha Yeni birakmissin korunmayi bu kadar sabirsiz olma Allah ne zaman nasip Etmisse zaten o zaman olur:) Stress yaparsan gebe kalmayi olumsuz etkiler oluruna birak bekle bakalim 1 yil vakdin var hamile kalmaya Eger 1 yil sonra olmasa o zaman Doktora gidip danisabilirsin. Ins. En kisa zamanda hamile kalirsin

dua ederek.. malesef elinde olan bişey değil canım.
Allahın taktiri..
Ol dediğinde olacak.. Fazla kafana takma üzülürsün :26:

bu arada senin ve eşinin testlerini yaptırın bişey çıkmazsa beklemekten başka çare yok..
Bişey varsa tedavi sürecine geçersiniz o zamanda beklemekten başka çare yok..
Herşey taktiri ilahi..

bu arada senin ve eşinin testlerini yaptırın bişey çıkmazsa beklemekten başka çare yok..
Bişey varsa tedavi sürecine geçersiniz o zamanda beklemekten başka çare yok..
Herşey taktiri ilahi..

cnm yaptırdık testlerı hiç bsy cıkmadı ama biz biraz daha çabuk olsun istiyorz yapabilcek bişey yok mu acaba? cvp verdğn için tskkrlrr

Son düzenleme:
Canim daha Yeni birakmissin korunmayi bu kadar sabirsiz olma Allah ne zaman nasip Etmisse zaten o zaman olur:) Stress yaparsan gebe kalmayi olumsuz etkiler oluruna birak bekle bakalim 1 yil vakdin var hamile kalmaya Eger 1 yil sonra olmasa o zaman Doktora gidip danisabilirsin. Ins. En kisa zamanda hamile kalirsin

doktora gittikm oda aynısın söledi ama ben daha hızlı olsun istiyorm :) bu arada cp verdğin için tskkrlr

cnm yaptırdık testlerı hiç bsy cıkmadı ama biz biraz daha çabuk olsun istiyorz yapabilcek bişey yok mu acaba?

:50::50::50: 1.5 senelik evliyim bende.. daha fazla yazamıyorum buraya.. sen anla halimi

cnm tavsiyelerin için cok tskr ederim ben özelden mesaj atamıorm suan yeni üye olduğm için ovulasyn testi hakkında brz bilgi verr msin cnm

rica ederim ovulasyon testleri var yumurtlama gununu tespit ediyorsun icinde 7-10 arasi tester olmasi gerek
cogu kisi o sekilde hamile kaliyor.. ben sana linkini atiyorum hemen simdi 1.saniye

Back