Nasıl çalışmalıyım?

Aslında başvuru tarihini kaçırmadıysanız bu sene girseniz, seneye sistem yine değişecek çünkü. Hukuk istiyorsanız tm gireceksiniz demektir. Fen olmayınca lys edebiyat ve matı yetiştirirsiniz. Yukarda biryerde antremanlarla matematikten bahsedilmîş, o çok çok temel bir kitaptır, azıcık matematik bilginiz varsa bir işinize yaramaz. Tv karşısında bulmaca çözer gibi bitirirsiniz. Ben fem simetri öneririm sayısal derslerde konu çalışmak îçin. Sözeler içinse deltanın filan konu kitapçıkları var onlardan çalışıp farklı yayınlardan test çözmek yeterli olur.

Önerin için çok teşekkür ederim evet matematik temelim var ama sınavda çıkan sorular kitaptaki sorular kadar düz mantık değil keşke öyle olsaydı o zaman bu kadar korkmazdım.Bu sene giremiyorum çünkü son bir yılım kaldı seneye kpss ile birlikte sınava da girerim diye düşündüm.

Adalet okuyorum dgs de deneyeceğim ama çok az alım oluyor artık hangisi olursa :)

tüm dersler yerine sadece dgs ye odaklansam olmaz mı. hem az ders var. hem de hızlanırsın. baktın dgs olamadı matematik ve Türkçeyi halletmiş olursun...

önümdeki sınavı başarırsam 1 yada 2 seneye mühendislik için dgsyi denemeyi düşünüyorum.

yaşım aldı başını gidiyor çocukta gelemedi bi. ama mühendislik düşünüyorum bi gariplik var ya bende...

Bu zorlu maratonda tek başına kalmazsın bunun altından.

Birlikte bir şeyler yapabileceğin, sana konuları anlatan, zaman bazlı sınav olabileceğin bir yere gitmen lazım.

İnşallah amacına ulaşırsın sende,okumanın yaşı olmaz benimde bölümüm 5 sene hala bitmedi seneye son yılım ama hala okumak istiyorum.
Dgs daha kolaymış ama açık öğretim adalet mezunlarının önünü kapatmışlar o yüzden lys düşünüyorum.matematik türkçeyi bitircem.Seneye de kpss kursuna giderim mecburen :)

Bu zorlu maratonda tek başına kalmazsın bunun altından.

Birlikte bir şeyler yapabileceğin, sana konuları anlatan, zaman bazlı sınav olabileceğin bir yere gitmen lazım.

Seneye kpss kursuna gidebilirim şuan öyle bir imkanım yok malesef.Kendi çapımda çalışmaya çalışıyorum.

Seneye kpss kursuna gidebilirim şuan öyle bir imkanım yok malesef.Kendi çapımda çalışmaya çalışıyorum.

Bir dakika şimdi sen ne istediğini tam olarak bilmiyorsun sanki ya da bildiklerini yanlış biliyorsun ya da üniversite mezunu değilsin gerçekte. İkinci bir üni okumak istediğinden bahsetmişsin; ben ona istinaden yazdım. Şimdi kpss’ye girmekten bahsediyorsun.

Önceki mesajlarımda yazmıştım bir senem kaldı.Seneye tekrar çalışıp kazanmak istiyorum.O sene son senem olduğu için kpssye de gircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…