nasıl bıraktırırım ??? çök üzgünüm

ah beni anlayan çıktı sonunda ne yapmam gerekiyor üsteleyince daha kötü oluyor ne yapabilirim bırakması için
ilk önce direkt baskı değil istek aşılamalısınız. Ufacık bir istek olsa 2. aşamaya geçebilirsiniz . bırakması için engeli ne onunla ilgili başlayabilirsiniz. bir sebep değil aslında bu. bir de bırakma Süreci zor olacak . sizin hep destek olmanız gerek. 2 yılda Bağımlı olunmaz Denmiş ama bağımlılığın sigara için bit kriteri 1 aydır düzenli sigara içmektir . yani bu kulaktan duyma laflarla iç rahatlatmayın. ikna edin gerisi gelir.
:) ayrıca çok iyi bir kız arkadaşsınız:)

Alt tarafı sıgara..Ben de eroın,bonzaı falan sandım ..Hepımızın agzında var,mesela ben 15 yıldır gunde bı paketten az ıcmem ama dag gıbı duruyorum maaşallah dıyım..No problemo..:)
15 yıl mı ? SFT testi yaptırın akciğer kapasiteniz ne kadar azalmış görün . azalmaması diye bir durum da yok .

15 yıl mı ? SFT testi yaptırın akciğer kapasiteniz ne kadar azalmış görün . azalmaması diye bir durum da yok .

Valla sigaradan nefret ederim. Babam içiyor hiç bir şeyi yok. Başka bir şeyden ameliyat olacaktı bir kaç test yapıldı film falan çiğerleri sapasağlam dedi doktor ben sigara içmem o içer yokuşu benden önce çıkar. Öksürük desen ancak hasta olursa. Demek ki herkes aynı olmuyor.

sapasağlam değil ameliyat için yeteri sağlamlıkta . maalesef düşündüğünüz gibi değil . evet herkes kanser olmaz ama hepsi koah a doğru ilerler. bu ilerlemeyi yaşamayan yok . 80 in altına inmeden koah denmez ve insanlar sanar ki ben de koah yok sapasağlamım .
Valla sigaradan nefret ederim. Babam içiyor hiç bir şeyi yok. Başka bir şeyden ameliyat olacaktı bir kaç test yapıldı film falan çiğerleri sapasağlam dedi doktor ben sigara içmem o içer yokuşu benden önce çıkar. Öksürük desen ancak hasta olursa. Demek ki herkes aynı olmuyor.

Kendi istemediği sürece sen ne yaparsan yap bırakmaz.
Ben de senelerce eşime bırak bırak dedim yok.
Burnundan ve kulağından ameliyat olunca mecburen bıraktı.

sevgilim ailevi problemler yüzünden sigaraya başladı aslında hep ağzındaydı sigara der dururdubahneyide ailevi problemlerde buldu bir seneye yaklasti günde iki dal içiyor bağımlı olmuşmudur çok korkuyorum kıyamıyorum ciğerlerine bişey olacak diye bana bi yol gösterin istemediğim üzüldüğümü söyledim ama bişey olmaz abartıyorsun diyor laf geçiremiyorum

Kendi gerçekten istemedikçe, sigara öyle zorlama ile bırakılacak birşey değil maalesef

hem madevi hem maddi zarar...özellikle sağlığını düşünüyorsa hemen bıraksın..

sadece 2 dal içtiği için şükret bence o zaten bırakabilir isterse rahatça. ama üzerine gidip de sıkma. inada biner.

Sorunun cevabını bulursan bana da haber ver :KK48: Bu konuya çok önem veririm.Ben de azaltsın biraz istiyorum aslında bağımlı değil ben de fazla üstüne düşmüyorum bağımlı olmayınca.
Kendi bırakır inşallah sıkıntıları geçince :KK51:Çok dert etme :KK51:

sevgilim ailevi problemler yüzünden sigaraya başladı aslında hep ağzındaydı sigara der dururdubahneyide ailevi problemlerde buldu bir seneye yaklasti günde iki dal içiyor bağımlı olmuşmudur çok korkuyorum kıyamıyorum ciğerlerine bişey olacak diye bana bi yol gösterin istemediğim üzüldüğümü söyledim ama bişey olmaz abartıyorsun diyor laf geçiremiyorum

Keşke benimki de günde iki sigarayla kalsa ah keşkeeee.....

Hani sigara kokusuna tahammülüm yok vs desen neyse de
Ciğerlerine üzülüyorum, kıyamıyorum vs bunlar hoş değil.
Sevgiline bunları söyleme bence ,
Sen erkek arkadaşına hem sevgililik, hem arkadaşlık, hem annelik yapmak istiyor olabilirsin ama erkekler hiç hoşlanmıyor birinin anne gibi şunu yapma bunu etme demesinden.
Bu kadar üstüne düşme yani yine yapmak istediğini yapacak.

günde iki dal (dal demekte bi tuhaf oluyo :KK70: ) sigarayı düzenli olarak içerse evet bağımlı olur. ama bırakmak istemediği sürece sen ne yaparsan yap nafile :)

ilk önce direkt baskı değil istek aşılamalısınız. Ufacık bir istek olsa 2. aşamaya geçebilirsiniz . bırakması için engeli ne onunla ilgili başlayabilirsiniz. bir sebep değil aslında bu. bir de bırakma Süreci zor olacak . sizin hep destek olmanız gerek. 2 yılda Bağımlı olunmaz Denmiş ama bağımlılığın sigara için bit kriteri 1 aydır düzenli sigara içmektir . yani bu kulaktan duyma laflarla iç rahatlatmayın. ikna edin gerisi gelir.
:) ayrıca çok iyi bir kız arkadaşsınız:)
çok çok teşekkür ederim terleyenler olmuş anlamıyorum bonzai mi diyen olmuş içmeyen birinin sevgilisi içince çokta rahat karşılanmıyor anladğın için çok mutluyum :)

X