- 29 Ocak 2015
- 170
- 55
- 28
- Konu Sahibi cokcokcuk1
farkındayım elimden bir şey gelmiyorZorla biraktiramazsin , onun kendi istegiyle olmali ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkındayım elimden bir şey gelmiyorZorla biraktiramazsin , onun kendi istegiyle olmali ..
onu bu kadar çok düşündüğüm için mutlu oluyor ne kaçmasıben sevgilinin yerinde olsam direk kacarim.
2 sigara icin bu ne kadar senaryo ,baski ,ajitasyon.rahat ol canim ya.adamin icesi var icecek.sen bu kadar kasarsan ya seni terkedecek ya da gizli gizli daha fazla icecek.
ayrica gunde 1 tane icende 20 tane icende bagimlidir.bagimlilik miktarla olmaz .
uzmanlarin lafi buda. yani bilimsel.kiminin vucudu 1 taneyi kiminin vucudu 40 taneyi ayni oranda tolere edebildigi icin o kadar iciyorlar MIS
içenler böyle diyor zaten hep . ben onun bitek sevgilisi değilim en yakın arkadaşıyım annesiyim bazen ablasıyım aşk budur zaten biri bitse biri kalırIstemiyorsa zorlama sana noluyor ? Kendi birakmak isterse desteklersin veya tesvik edersin ama surekli biraktirmaya ugrasirsan can sıkıcı olursun
Ben iciyorum eşim icmiyor tutup tepememi binsin birak birak diye
Sevgiliden cok anne moduna giriyorsunuz ..
içenler böyle diyor zaten hep . ben onun bitek sevgilisi değilim en yakın arkadaşıyım annesiyim bazen ablasıyım aşk budur zaten biri bitse biri kalır
bir hafta komada yatmış trafik kazasından şuan bir problem yok ama ilerde çıkabilir allah korusun ve çok dikkatli olması lazımken sigaraya başladı beyin kanaması geçirip komada yatan bi insan için daha tehlikeli olacağını düşünüyorum anltabiliyomuyumgören de çocuk damardan uyuşturucu alıyor sanacak.
biraz abartmıyor musunuz?
bir hafta komada yatmış trafik kazasından şuan bir problem yok ama ilerde çıkabilir allah korusun ve çok dikkatli olması lazımken sigaraya başladı beyin kanaması geçirip komada yatan bi insan için daha tehlikeli olacağını düşünüyorum anltabiliyomuyum
içenler böyle diyor zaten hep . ben onun bitek sevgilisi değilim en yakın arkadaşıyım annesiyim bazen ablasıyım aşk budur zaten biri bitse biri kalır
AynennEn nefret ettiğim şeydir.
Sonuçta karşımıza içen birinin zararı sadece kendisine değil bize de oluyor.
Ama bıraktırabilir misiniz asla sigara içenlere göre çok masum bir şeydir çünkü ve siz konuştukça mazallah paket falan taşımaya başlar.
Sevgiliniz bagimli degil o kdr sorun gorunmuyor.
Ama bende sahsen istemem mesela ilerde esimin sigara icmesini.
Iciyosa iciyordur sagliga zararli oldugunu elbette icen bilir.
Ama bence sigara icenin agzi cok pis kokuyor. Disleri sarariyor. Hic hos bisey degil. Yaklasamazdim galiba yanina.
Ben onem veririm diz sagligina.
Hele bide sigaranin yani sira kahve icerse, uf.