Yok yok gider gitmes kan aliyolar sonuc ogleden sonraya cikio tas catlasin ertesi gune bi pihtilasma testi var benim10 gun sonra cikti gider gitmez sonuclara bakti doktor ayni gun gittigim gun adetliydm ztn 2. Gun gittim adetin bitsin 3 4 gun sonra gel dedi iliski yasak dedi 3 4 gun sonra gittim hsg hemen sira verdi saat 1 de geldi oglen gittim cekildim ayni gun daha cekilirken bile doktor iyi dedi ikiside acik antibiyotik kullan gebelik olusuna kadar da gelmene gerek yok bi tahlil cikck oda cikinca beni ara dedi pihtilasma oda iymis hsg onerirle eger bunlar da bi problemin yoksa benim yumurtlaman iydi mesela senin yumurtlama sorunun varsa adetlerin duzensizse tabiki sana hsgden once yumurtkama takibi catlatma ignesi asilama yapar herkes bir degilki veya bi hormonun dusuk veya yuksektir veya esinde sorun vardir ben senin yerinde olsam ki ayni seyleri yasamisiz dedigini yapardim zaten kalmissn kimyasalda olsa demek ki sen hamile kalabiliosn bu cok guzel bise kimyasal sonra hemen bi sonraki ay hamile kalan var sende bekle stres yapma bikac ay kafani dinle sonra ztn doktor bakar gerekirse asilama yapar cunku bende gittiğimde asilama istiodm senin gibi hemen olsn diye ama asilama gerek degilmis benim muhtemelen kurtajdan sonra yapisiklik olusmustur dedi doktor bana gerek gormedi ondn bende sana direk asilamaya yonlendirme diyorum kendini ins bise yoktur kalirsin ki hemen bence kalirsn bilmiyorum icime dogdu bu 3 ay icinde kimyasaldan sonra hemen kalan cok var burda cok okudum bende