Nasıl bir yol izlemeliyim..?

simanur93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
5
1
1
31
Merhabalar,
kararsız kaldığım bir konu var sizlerle paylaşmak, yorumlarınızı almak istedim. 25 yaşındayım , evlilik zamanımın geldiğini düşünüyorum ama bir o kadar da evlilikten korkan biriyim. Korkmamın sebebi sorumluluk sahibi olmak değil, ya mutsuz olursam , ya birbirimize iyi gelmezsek vs. düşünceler.
Asıl konuya gelirsek ; çalıştığım iş yerine haftada bir gelen pazarlamacı biri var. ilk geldiği günden itibaren bana baktığını , benle konuşmak istediğini fark ettim ki benim de ilgimi çekmedi desem yalan olur. Bir kere geldiğinde muhabbet etmek için zamanımız oldu , muhabbeti gayet hoş sempatik biri. Neyse aradan bir kaç hafta geçti tekrar bir gün geldiğinde ben iş yerinde yoktum, patrona beni sormuş bu arada patronla baba kız gibiyizdir benim hep iyi olmamı, mutlu olmamı , evlenmemi en çok isteyen kişilerden biridir. Patronda konu benden açılınca az biraz bahsetmiş benden sonra iş yerine geldiğimde bana sordu işte bu çocuk gayet efendi dürüst bir çocuk uzun zamandır gelip , gidiyor bir yanlışını ,saygısızlığını görmedik ki ben çocuğu sorup soruşturdum dedi, sen ne düşünürsün diye bana sordu. ilk etapta ne diyeceğimi bilemedim tabi.
Bir gün sonra bana sosyal medyadan arkadşlık isteği gönderdi. mesaj attı çok daha önceden eklemek isterdim ama soyismini bilmediğim için bulamadım diye bir konuşma yaptı. Öyle konuşmaya başladık, dışarda görüştük konuştuk falan gayet iyi geçti sohbet muhabbet . Ertesi gün bizim iş yerine ziyarete geldi, patron konuyu açmış çocuğa müsait bir anda, böyle hayırlı işlere birilerinin vesile olması gerektiğini, eğer ciddi bir düşüncen varsa birbirinizi tanıyın konuşun gibisinden bir konuşma yapmış. Ama sanki sonra çocuğun tavrı değişti gibi bende ister istemez kendimi geri çektim, ben olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim zaten. Patron konuyu açtığı için çocuk kendini baskı altında hissetmiştir diye de çekindim aslında. Çocuğa da durumu açıkladım böyle bir konuyu direkt sana açacağından haberim yoktu , kendini sakın baskı altında hissetme hayırlısysa olsun dedim. o da bana aynı fikirde olduğumuzu söyledi ama kafama takılan bir söylemi oldu, "bu tanışma aşamasında sen kendini bana fazla alıştırma ben de sana kendimi fazla alıştırmayayım sonrasında üzülmemek için " diye bir konuşma yaptı. Bu konuşmadan tam olarak ne anlamalıyım bilemedim kafam karıştı açıkçası, öyle çok arayıp sormuyor da artık, o aramadıkça, yazmadıkça da ben de aramıyorum , yazmıyorum rahatsız olmasın diye. Aslında o da benim gibi evlilkten korktuğunu açıkladı ama ikimizde korkarsak nasıl olacak bilemedim.
Kafamda soru işaretleri olunca da huzursuz oluyorum , belirsizlikten hiç hoşlanmam. Nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl davranmalıyım bilemedim.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aman nasıl konuşma bu .. Yok efendım kendımızı bırbırmıze alıştırmayalım falan .
Alıştırın ya nolcak gerekırse ayrıldıktan sonra 1 ay kan kusun .

alışmayalım lafı saçma geldi. ama çocuğun kendini geri çekmesini anlıyorum. daha gençsiniz yani daha ilk buluşma bile olmadan araya patronlar girmiş, hayırlı iş filan denmiş. bence çok saçma.

Bana bu kişi pek cesaretli gelmedi ya da niyeti sadece gez toz eglencedir sonuçta siz aciklamisiniz baskı altında hissetme diye böyle bi durumda icinize şüphe dustuyse boşverin ayrıca insan evlenmek için tanismak ister normali budur ama bazıları tanışıyım geziyım tozayim her çiçekten bal alayim kafasında olduğu için evlilik lafını duyunca geri cekiyolar bu anlaşılıyor akıllı her kadın anlar ve uzak durur ayrıca alismayalim demek ne demek ben ileriye dönük bi şey dusunmuyorum eglenelim sonra sen yoluna ben yoluma demek ben böyle dusunurdum ve bi daha asla muhattap olmazdım niyeti evlilik olan insan zaten başkasına gerek kalmadan niyetini acikca söyler öyle alismayalimm tarzinda kivirmalarada girmez hic

alışmayalım lafı saçma geldi. ama çocuğun kendini geri çekmesini anlıyorum. daha gençsiniz yani daha ilk buluşma bile olmadan araya patronlar girmiş, hayırlı iş filan denmiş. bence çok saçma.
araya patronun girmesi evet ilk etapta hoş olmadı benim de kontrolüm dışında gelişti olaylar ,yoksa ben de rahatsız oldum zaten, kendisine de açıkladım durumu ama patronun da art niyeti yok sonuçta benim iyiliğimi düşündüğü için konuya dahil olmak istemiş.

ama gerek yokmuş. bi de çocuk sadece tanışmak istemiş sen olayı kafanda evliliğe vardırıp hayırlısıysa olsun demişsin. çocuk korkmuş olabilir.

pardon anlayamadım ben çocuğa hemen evlenelim demedim sonuçta eğer bir şeyler olacaksa sonu evlilik olsun gözüyle bakıyorum tabi bunu anlamam için de birbirimizi yakından tanımamız lazım baştan düşüncemi söylemiş olmam gayet normal bence ona göre karar verir o da olursa olur olmazsa olmaz . ben de gezip ,eğleneyim sonra iki gün sonra ayrılayım modunda olan biri değilim kusura bakmayın.

ama gerek yokmuş. bi de çocuk sadece tanışmak istemiş sen olayı kafanda evliliğe vardırıp hayırlısıysa olsun demişsin. çocuk korkmuş olabilir.
pardon anlayamadım ben çocuğa hemen evlenelim demedim sonuçta eğer bir şeyler olacaksa sonu evlilik olsun gözüyle bakıyorum tabi bunu anlamam için de birbirimizi yakından tanımamız lazım baştan düşüncemi söylemiş olmam gayet normal bence ona göre karar verir o da olursa olur olmazsa olmaz . ben de gezip ,eğleneyim sonra iki gün sonra ayrılayım modunda olan biri değilim kusura bakmayın.

ben size kötü bişey demiyorum ki. daha ortada fol yok yumurta yok direkt evlilik düşünmeniz saçma geli. gezip eğlenmeden de kişiyi tanıyamazsınız.

ben size kötü bişey demiyorum ki. daha ortada fol yok yumurta yok direkt evlilik düşünmeniz saçma geli. gezip eğlenmeden de kişiyi tanıyamazsınız.
kötü bir şey demiyorsunuz tabi ki ama benim demek istediğim en azından o da ne istediğini bilsin ki bana o şekilde yaklaşsın benim evlenme düşüncesinde olmam illaki onla olcak değil sadece evlenmek istiyor olmam. Zaten bir şeyler paylaşmadan olmaz ama bu sefer de birbirimize alışmayalım demesi kafamı karıştırdı nasıl olcak gezcez tozcaz ama kendimi ona bağlayacak şeylerden kaçınacak mıyım?

o kısım saçma zaten. adamın niyeti ciddi değil. ama siz ciddi bişeyler bekliyosunuz. doğal olarak uzak durmanızda fayda var.

Burda senin yapacağın şey
O adamı serbest bırak seni ararsa konuş aramazsan sakın arama
Kaçan kovalanir.
Bunu sakın unutma
Hayatta bazı şeyler hep heyecan verir
Onun bu heyecanı iş ciddiye binince kaçmışbu adamadanda bir cacık olmaz bununda ekleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…