Nasıl Bir Tavır Almam Gerekir

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
39
Merhaba arkadaslar bir kac ay once is yerimde gorev degisikligi yaptim hic tanimadigim bir yer tanimadigim insanlardi benden bir kac ay once ayni yere gecmis biriyle tanistim eski yerdeki arkadaslarimdan birinin arkadasiymis odalarimiz farkli ama bazi konularda yardimci oluyordu falan bu sekilde arkadas olduk.Normalde benim tarafimda pek isi olmadigi icin nadiren ugrardi yada ortak arkadasimiz gelince gelirdi bi suredir is yerinde oldugu gunler sabah aksam istisnasiz ugramaya basladi bazen bu sayi 4-5 i buluyor haftanin bi kac gunu is yerinin disardaki isleri oldugu icin her gun is yerinde degil ama oldugu gunler mutlaka ugrar

Son zamanlarda biraz farkli hareketleri var konusurken elime koluma dokunma gibi gecenlerde odasina ugradim kahve vardi elimde sormadim ama severmisin dedim severim senin getirdigin herseyi severim dedi baska bir gun disarda oturuyorduk duvarin ustune oturmustum o ayakta kalmisti sana yer birakmadim ayakta kaldim deyip kenara cekildim otur dedim oturma tarzim biraz farklidir ayaklarimi kendime cekerek otururum falan sen hep oyle otur ben hep boyle yaninda dururum dedi yani artık zarf atiyo gibi ama sanki bisry desem kendi kendime gelin guvey olmusum gibi olacak

Seviyirmuyum is yeri arkadasi olarak gercekten cok seviyorum ama karakterlerimiz zerre kadar uyusmuyor

Son olaya geleyim bi kac gun once 4 arkadas beraber yemege ciktik masada sakayla karisik kadinlar is hayatina girdi duzen bizuldu erkekleri umursamaz olfular gibi bi laf soyledi benim bu konulardaki düşüncemi bildigi icin ozellikle yaptiginin farkindaydim ama kendimi tutamadim konustum ben biraz kopurdum masadan kalkacaktim bi abi oturttu herkes bize bakiyor dedi sonra guldu valla seni kizdirmak icin yapiyorum dedi bende niye sana kizayim erkek arkadasim ddgilsin esim degildin senin fikrin sana benim fikrum bana dedim
Yemekten cikarkende diger arkadaslarin yaninda sahiden ozellikle kizdiriyorum sinitlenince cok güzel oluyodun dedi

O gun masada kac kere dondurup dolastirip ladi evlilige getirdi daha onceki hirusmelerinde neden olumsuz olfugunu anlatti evlilik dusuncesinden soz etti iki lafin biri bana geliyordu masadaki diger arkadas anladi bekarlarla oturuncada evlilikten baska bisdy konusulmuyor dedi

O esnada eski bi arkadasi geldi bilerek isin yokken ugrada bi cay icelim dedi bu arkadas evlenince calismayi dusunmeyen biri bende kendisine iste bak tam senin istedugin gibi biri hem guzdlde bence dusun dddim oda 10 yilfir taniyorum dusunecsk olsam coktan dusunmystum dedi

Bide durup durup kuskandirma cabasi var gecen klip izliyoruz ne guzdl kizlar varmis dedi bende umursamadim sirtimi dinup arkadasla konusunca ne o kuskandin mi dedi sacmalama seni kiskanmam icin bi nedenim mi var dedim

Bazen kendime kızıyorum ona bu yuzu ben verdim ki bu kadar lackalasti diyorum bazende soguk davraninca konusmayinca kendimi yalnız hissediyorum simdi siz soyleyin kizlar bu kiz ne etsin inanin sasirdim kaldım en fenasida is yerindekilerin diline disucem korkusu

Son yasanan mevzudan sonra 3 gun izin kullandim bugun beraber yemege gityigimiz kişiler bi laf dokundurur mu diye cekine cekine gidiyorum is yerine

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüz verme konuşma hiç işim var meşgul etme de ,baktım yine anlamıyor seninle görüşmek istemiyorum açıkçası senin duygularına bir karşılık bende yok de ciddi ciddi.
Tabikide sen vermişsin o yüzü buarada.hiç onla vakit geçirmemen lazımdı madem irritesin.

Yüz verme konuşma hiç işim var meşgul etme de ,baktım yine anlamıyor seninle görüşmek istemiyorum açıkçası senin duygularına bir karşılık bende yok de ciddi ciddi.
Tabikide sen vermişsin o yüzü buarada.hiç onla vakit geçirmemen lazımdı madem irritesin.
Baslarda oyle degildi ki hatta cok ciddi dururdu yanina giderken cekinirdim hatta onceleri ben onun yanina giderdim kendime kizma nedenlerimden biride bu zaten yolu ben actim taviz verdim diye

Bence onun ilgisi cidden sizin hosunuza gitmiş, o yanına gelen diğer bekar kişi için tam sana göre felan demenizden belli, bence siizn de ilginiz var

Bence onun ilgisi cidden sizin hosunuza gitmiş, o yanına gelen diğer bekar kişi için tam sana göre felan demenizden belli, bence siizn de ilginiz var
Ilgisi baslarda hosuma gidiyordu fskat hareketleri hic bu kadar ucari degildi ilgim yok saniyprum ama kendimide cozemedim daha bugun karsilastik ben durumdan dolayi cok suratsizdim selam vermedim konusmadim oda konudmadi bu sefer dahada bozuldum

X