How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nasıl Bir Şey Almalıyım?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.644
1.120
698
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Benim yıllardır kullandığım masaüstü bilgisayarım bozuldu. Onun yerine yeni bir notebook almaya karar verdim. Fakat teknolojiden ve bilgisayar özelliklerinden anlamıyorum. Bilgisayarın çok hızlı olmasını, çok yüksek olmasa da iyi de bir hafızası olmasını istiyorum. 5 bin-6 bin lirayı aşmayan bu özelliklere sahip iyi bir bilgisayar önerebilir misiniz? Bir de istediğim özellikler için gHz'si ve hafızası ne kadar olmalı acaba yardımcı olabilir misiniz?

Teknosa'nin sitesinden bakabilirsin..
Oyun oynamiyorsan,sadece program ve internet ise 5-6 civarlarina rahat bir bicimde alirsin bence.

Arkadaşlar merhaba. Benim yıllardır kullandığım masaüstü bilgisayarım bozuldu. Onun yerine yeni bir notebook almaya karar verdim. Fakat teknolojiden ve bilgisayar özelliklerinden anlamıyorum. Bilgisayarın çok hızlı olmasını, çok yüksek olmasa da iyi de bir hafızası olmasını istiyorum. 5 bin-6 bin lirayı aşmayan bu özelliklere sahip iyi bir bilgisayar önerebilir misiniz? Bir de istediğim özellikler için gHz'si ve hafızası ne kadar olmalı acaba yardımcı olabilir misiniz?
Bir teknoloji mağazasına giderseniz yardımcı olurlar, size uygun bişey önerirler.

Teknosa'nin sitesinden bakabilirsin..
Oyun oynamiyorsan,sadece program ve internet ise 5-6 civarlarina rahat bir bicimde alirsin bence.
Oyun oynamıyorum. İnternet sayfalarına giriyorum. Bir de wordü çokça kullanıyorum çalışmalar ödevler olduğu zaman. Bilgisayarda tasarım falan da yapmıyorum. Yani sanırım çok teferruatlı bir şeye gerek yok. Bir de kitap indirip okuyorum.

Teknosa gibi mağazalardan hangisini almaniz hakkinfs yardım alın. Ama pc yi internetten temin edin. Daha uygun oluyor

En az i5 işlemci,
en az 8 GB RAM ve
500 GB hard disk veya 240 GB ssd olsun.
Marka söylemiyorum, kısmettir elektronik eşyada. 6000 TL bulabilirsin.
Windows 10 da yüklüyse tamamdır.
Ama 10-15 gün araştır indirim vb yakalamak İçin.

Back