Nasıl bir şey almalıyım

Handebade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
51
9
36
27
Çok sevdiğim yakın gördüğüm bir ablamın bebeğinin dişi çıktı benimde kızkardeşim veya ablam olmadığı için bebişin teyzesi oldum çok seviyorum her gün görüşüyoruz:) diş partisi yapalım dedik bende yardımcı oluyorum, ben diş kurabiyelerinden yaptırmak istedim çok güzel oluyorlar anneme fikir danıştım annem sen yaptırma ilk çocuğu belki hoşuna gitmez şöyle böyle bir şeyler dedi sizcede cok mu abarttım yoksa yaptırmalımıym :)
●bebek için alınabilecek hediye fikirlerinizi de paylaşırsanız çok çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşınızın dış buğdayı partisinde neler yapacağı/ yaptıracağını sohbet arasında sorun. Yardıa ihtiyacın var mi? Neler olacak hazirliklarda ....gibi.Kurabiye çok güzel bir hediye olur tabi arkadaşınız da yaptirmiyorsa

O kadar yakınsanız sorun bence arkadaşınıza. İhtiyaci olan almak istedigi birşey varsa onu alın derim.
Bana gelen birçok hediyeyi kullanamadım.
Kimi zevkime uymadı,kimi bende zaten vardı.

Aktivite masasi alın hediye olarak..kurabiyeyi de sorun o yapmayacaksa yaptirin bana biri yaptirsaydı memnuniyetle karsilardim şahsen..

Isterseniz sorun, yaptirmayacaksa beraber secin yaptirin. Aktivite icin yatakli oyun alanlari annelerin isine yariyor gordugum kadariyla oyle birsey alabilirsiniz.

sorun güzelce

nasıl hazırlık yapacaksın yardıma ihtiyacın var mı benim aklıma bu geldi yaptırayım mı diye

bu kadar yakınsanız sorun. ihtiyaç olan bir şey de olabilir.
kurabiyeler... evet şirin... ama şeker hamurlu olanlar yenmiyor. instagram fotoğrafları için yaptırılıyor daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…