Güneş Gözlükleri Nasıl bir güneş gözlüğü almalıyım ?

amigo99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
0
Kızlar benim ince bir yüzüm var üçgen yüz tipi diyebiliriz geçen yıl o kadar çok gözlük denedim hiç içime sinen olmadı :S bu yılı da gözlüksüz geçirmek istemiyorum

Öncelikle Gözlüğünüz İyi bir gözlük olmalı Sağlıgınız için Önemli. Bahsettiğiniz Şekilde Size Küçük Damla Gözlük Olacagını tahmin ediyorum.

bence her şeyden önce koruması yüksek bi güneş gözlüğü almalısın. ben uzun yıllar hiç güneş gözlüğü kullanmadım, sevmiyordum ama 25imden sonra göz çevrelerimde ince çizgiler oluşmaya başladı. bu nedenle alacağın model kadar koruma oranı da çok önemli. polarize camlara iyi diyorlar. benim son gözlüğüm esse nin polarize camlı olan bir modeli ve oldukça memnunum. güneşe karşı bakarken hiç gözlerimi kırpmıyorum. tavsiye ederim.

bence her şeyden önce koruması yüksek bi güneş gözlüğü almalısın. ben uzun yıllar hiç güneş gözlüğü kullanmadım, sevmiyordum ama 25imden sonra göz çevrelerimde ince çizgiler oluşmaya başladı. bu nedenle alacağın model kadar koruma oranı da çok önemli. polarize camlara iyi diyorlar. benim son gözlüğüm esse nin polarize camlı olan bir modeli ve oldukça memnunum. güneşe karşı bakarken hiç gözlerimi kırpmıyorum. tavsiye ederim.

teşekkürler arkadaşlar bu hafta içinde gözlükçüleri dolaşacağım küçük bir yerde yaşadığım için bulmak zor. Para da umrumda değil artık göz çevrelerim kırışmaya başladı. ama model bulma konusunda çok kararsızım geçen yılda epey denemiştim ama hiç yakıştıramadım kendime :S

X