- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Oğlumun bebek mevlidinde masayı cekerken perdelerim biraz gözükmüş bu gibi yani keten fon. Ev sporsa cok şık oluyor.slm kızlar bu odaya nasıl renk ve model fon perde olur, tülü de sade düz beyaz düşünüyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumun bebek mevlidinde masayı cekerken perdelerim biraz gözükmüş bu gibi yani keten fon. Ev sporsa cok şık oluyor.slm kızlar bu odaya nasıl renk ve model fon perde olur, tülü de sade düz beyaz düşünüyorum..
En güzeli gri fon o zaman ton olarak biraz daha açığı tabii. Nubuk diye koltuklar gidip süet kadife gibi fon alma hantal ve boğucu olur bence.koltuklar nubuk kumaş lacivert üçlüler... berjerler gri istemiştim ama gri kahve karışımı gibi oldu.. kahveye yakın bir ton.. diğer duvar gözükmüyor orası beyaz duvar kağıtlı..
Antrasit rengi olabilir. Ama yerinde olsam lens perde yaptırırdım kendinden fonlu lens perdeler var bkz:yeni taşındım bu eve, diğer eve görseydi.. değiştireceğim zaten dediğim gibi tülü düz sade yapacağım fonda kararsız kaldım..
Ne güzel bir şeymis gördüğum kadarıyla ip ip birşey ama yıkamada nasıl olur bilemedim birbirine dolasirsa cinnet meselesi :)))Antrasit rengi olabilir. Ama yerinde olsam lens perde yaptırırdım kendinden fonlu lens perdeler var bkz:Eki Görüntüle 2598762
bu perdeler tamamen kapanabiliyor ve yön değiştirerek (çift yönlü) kullanabiliyorsunuz. LİNK EKLEDİM İZLERSENİZ DAHA İYİ ANLARSINIZ
Evet çok güzelmiş bunu düşüneceğim ciddenAntrasit rengi olabilir. Ama yerinde olsam lens perde yaptırırdım kendinden fonlu lens perdeler var bkz:Eki Görüntüle 2598762
bu perdeler tamamen kapanabiliyor ve yön değiştirerek (çift yönlü) kullanabiliyorsunuz. LİNK EKLEDİM İZLERSENİZ DAHA İYİ ANLARSINIZ
İp değil,parça parça tül şeklinde diye biliyorum bu perdeleri.Ne güzel bir şeymis gördüğum kadarıyla ip ip birşey ama yıkamada nasıl olur bilemedim birbirine dolasirsa cinnet meselesi :)))
Duruşu şahane cidden kullanan kişilerin tavsiyesine bakmak lazım.fon gerektirmediği gibi guneslikte gerektirmiyor sanırım.İp değil,parça parça tül şeklinde diye biliyorum bu perdeleri.
Hayır ip değil ama parça parça makinaya tek tek atıp öyle yıkıyorsunuz ütüleme derdi de olmuyor birde normal perdeleri yıkamaya atınca o küçük tokaları hep dökülür toplar takarız bunda öyle bir dert de olmuyor makinadan çıkar direk tak:)Ne güzel bir şeymis gördüğum kadarıyla ip ip birşey ama yıkamada nasıl olur bilemedim birbirine dolasirsa cinnet meselesi :)))
evet gerektirmiyor benim kuzenimin evinde var şimdi nişanlıyım kendi evimin salonunada bundan yaptıracağımDuruşu şahane cidden kullanan kişilerin tavsiyesine bakmak lazım.fon gerektirmediği gibi guneslikte gerektirmiyor sanırım.
Evet örtü var..Halinizda ortumu var merak ettim?
Tesekkur ederim kullanislimi peki. Bu model aklimdaydi farkli bir model siparis vermistim. Sizin salolunuzda baya guzel durmusEvet örtü var..
Evet çok beğendim..leke tutmuyor kolay kolay ve bu renk de belli etmiyor hiç..Tesekkur ederim kullanislimi peki. Bu model aklimdaydi farkli bir model siparis vermistim. Sizin salolunuzda baya guzel durmus
Kesinlikle açık bej yapın oda daha ferah olurslm kızlar bu odaya nasıl renk ve model fon perde olur, tülü de sade düz beyaz düşünüyorum..
Bence buz mavisislm kızlar bu odaya nasıl renk ve model fon perde olur, tülü de sade düz beyaz düşünüyorum..