Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni taşındım bu eve, diğer eve görseydi.. değiştireceğim zaten dediğim gibi tülü düz sade yapacağım fonda kararsız kaldım..Perdenin boyu beni çok rahatsız etti. Neden o şekilde tercih ettiniz?
Ev kira ise bu kısa boylular daha uygun fiyatlıdır öyle yapmıştır.Perdenin boyu beni çok rahatsız etti. Neden o şekilde tercih ettiniz?
Merhaba,duvar desenli hali desenli koltuklar koyu renk bu sebeple mümkün olduğu kadar açık renk ve desensiz bir şey olursa bence göz yormaz. Açık bej fon ve beyaz tülslm kızlar bu odaya nasıl renk ve model fon perde olur, tülü de sade düz beyaz düşünüyorum..
Koltuklar koyu tonlarda olduğu için mavi-gri tonlarını tercih edebilirsin biraz daha ferahlatır ortamı.yeni taşındım bu eve, diğer eve görseydi.. değiştireceğim zaten dediğim gibi tülü düz sade yapacağım fonda kararsız kaldım..
Bence süper olurlambader deki krem, bej tarzı nasıl olur acaba
bordo mu.Bence koyu kök yeşil yada bordo iyi durur
Tül de fon da dümdüz olmalı bence cünkü duvar kagıdı epey hareketli. Hatta spor koltuklara cok klasik kalmış ve odayı kücük göstermiş duvar kagıdı. Koltuklar siyah mı koyu gri mi? Fon olarak illa kalın kumaşlı bişey seçmeniz şart değil ben keten fon kullanıyorum cok spor ve şık duruyorslm kızlar bu odaya nasıl renk ve model fon perde olur, tülü de sade düz beyaz düşünüyorum..
koltuklar nubuk kumaş lacivert üçlüler... berjerler gri istemiştim ama gri kahve karışımı gibi oldu.. kahveye yakın bir ton.. diğer duvar gözükmüyor orası beyaz duvar kağıtlı..Tül de fon da dümdüz olmalı bence cünkü duvar kagıdı epey hareketli. Hatta spor koltuklara cok klasik kalmış ve odayı kücük göstermiş duvar kagıdı. Koltuklar siyah mı koyu gri mi? Fon olarak illa kalın kumaşlı bişey seçmeniz şart değil ben keten fon kullanıyorum cok spor ve şık duruyor
bence de olmaz gibi çok sırıtırbordo mu.![]()
Keşke sırıtsa aşırı boğarbence de olmaz gibi çok sırıtır