Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? insan her şeyden korkar olmuş

ahh böyle adamları toplayacan üst üste atıp üzerlerine benzini verip yakacaksın. bende geçen ramazanlarda ünide okurken çıktım okuldan yolda top atıldı koşa koşa eve yetişmeye çalışıom. ıssız bi yerdeyim top atılınca bizim buralarda kimse olmazdı ozamanlar. neyse baktım karşıdan bana doğru kırmızı montlu bi adam (hiç unutmam) geliyo. geldi geldi yaklaştı bana ama ben nasıl hızlı gidiom bana orda sessizce terbiyesiz bişey söyledi. hemde ezan okunuyo. ezana bile saygısı yok. ordan öle bi kaçmışımki o yollar nasıl bitti ben nasıl eve vardım hatırlamıom.

sen sen ol en iyisi ıssız yollara girme güzelim yolda yürüme caddeye çıkma nereye kadar dediğin gibi onları yakmak lazım pislikten kulturuluruz bari

ne yazık ki etraf kötü niyetli insanlarla katnıyo kime güveneceğimizi şaşırdık kaldık zamanla gelişme falanda göstermemiş neredeyse herkesin bu konuyla ilgili bir anısı var demek ki önceden de böyleydi şimdide böyle Allah bundan sonrasını ıslah etsin

evet ya benimde basima o kiz gibi olaylar cok geldi.birkeresinde lise 3 teyim.okuldan ciktim eve gidiyoprum bikac gündür talip eden bir ogöan vardi hatta 2. günü arbasina bindirmeye calisti kolumdan tututu baya issiz bi yerdi.ben bagiriyorum ama kimse duymuyor.sonra kurtuldum elinden kactim.korkumdan annemlerede söyleyememmistim.sonrada bi kac gün talip etti.bi günde tutu kolumdan cekti beni gel diye benimle gel diye yanindada bi arkadas ne yapacagimi sasirdim kaldim korkuyorum,giit diye bagiriyorum sonra bi teyze yoldan geciyomus onun evi orada yakinmis geldi napiyor bu oglan saana kizim dedi.birak ulan kizi dedi o benim yigenim ben onun teyzesiyim dedi simdi seni gebertirim defol git rahatsiz etme dedi teyze.allah razi olsun sonrada gel kizim bi bardak su ic dedi.seni evine kadar savusturim dedi benim savusturdu.allah razi olsun teyze senden dedim.baya dua ettim.gercektende devir ne devir bilmiyor insn kime yardim etcek kötü insanlairn oyunu yüzünden masumlarda bilinmiyor iste aralarinda

Ne yazıkki bütün bu kötülükler bizleri de paranoyak yapmış durumda.Böyleleri allahtan bulsun bir an önce inşallah :kızgın:

Back