Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? insan her şeyden korkar olmuş

xoxzgxuxl 312

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
310
1
96
Ankara
merhaba bayanlar bugün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim çanım çok sıkıldı
kızımı okula götürdüm ve erken çıkaçaklarını öğrenince bende biraz vakit geçirip servisle giderim dedim okuldan dışarı çıktım ve karşıdan koşarak gelen bir kız vardı yaklaşık 13 veya 14 yaşlarında kız ağlıyor ve abla beni kurtar diyor bir den ne olduğunu anlamadım neden bana doğru koşuyor dedim ne oldu dedim abla bi adam beni takip ediyor diyor kız ama bir yandan da ağlıyor alla allh dedim ne diyorsun kızım dedim abla bi adam arkamdan geldi altında bi arabası var ben nereye girdiysem hangi caddeye girdiysem beni takip ediyor dedi işin açıkçası bende korktum ama hem acaba kız doğrumu diyor diye düşünüyorum yoksa bi tuzak mı diyorum sağa sola baktım hiç araba ile gezen yok nerde diyorum kıza burdaydı bana ilk önce adres sordu bende söledim sonra gel arabaya dedi bende kaçtım ama hep önüme çıktı ve bana terbiyesizce bişiler gösterdi diyor allahım diyorum ne yapsam ne olur bana yardım et diyor inanın şöle dondum kaldım şimdi gel evine götüreyim desem diyorum içimden acaba bu bi tuzak olurda ilerde bir yerde bana bişiler yaparlar diyorum neler geçiyor aklımdan kıza bakıyorum yazık kız tir tir titriyor ve ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım hemen kızı bizim okulun güvenlik görevlisine yolladım ve ben yerimden kıpırdıyamadım dondum kaldım okuldan güvenlik görevllsisi ve servis şöförü ile geldiler yanıma güvenlikle konuştuk sağa bakıyoruz sola bakıyoruz kimse yok belki var da biz göremiyoruz neyse artık bizim okulun servis şöförü alıp kızı evine götürdü ama ben dışarda zaman geçirene kadar hep kız aklımdaydı sonra okula gittim ve güvenliğe sordum ne oldu diye evet kız çok ağladı onu evine götürüp annesine teslim ettik dediler

gelelim akşam kadar içimi kemiren olaya hem kendimden utandım hemde nasıl tepki vermem gerektiğini anlayamadım onun yerinde kendimi koyum ama diyorum ya artık insan kimsye güvenemez olmuş bu beni çok ama çok üzdü bunu sizlerle paylaşmak istedim belki kızı benim eviene götürmem lazımda belki sizler de öle diyorsunuz ama inanın korktum canım ya o da o kadar çok korkmuş ki allahtan yinede bizim okula yollamışım diyoru

ha o sapığa gelirsek şöle bir dua ediyorum ona o arabanın içinden inşallah çıkamazda tepe taklak olurda o çoçuğa yaşattığı korkunun kat kat üstünde açı çeker diyorum başka çok şey yazmak isterdim ama burda yazamıyorum

nasıl bir zamanda yaşıyoruz allahım kimsenin kimseye güveni kalmamış bu beni çokk üzdü bugün biz çoçuklarımızı nasıl bir ortamda büyütüyoruz o kadar pislik var ki etrafta

Malesef böyle pislikler cok...

Hiç unutmam. Bende ilkokul dönemindeyken arkadaşımla teyzemlere gitmiştik(yakın bize)
Neyse bir şey almamız gerekti. Aldık dönüyoduk eve. Sesiz sokaktayız kimseler yok.
Karşıdan 25-30 yaşlarında bi dingil gelio.
Elinde ceketi.Önüne doymuş hayvan herif:mymeka:
Arkadaşım bana dürttü bak şuna dedi..Eeee ne var dedim ceketin arkasına bak dedi. Arada baya acık oldugundan net görülüyorrrr:1shok::mymeka:
Baktım cocugum ya dedimki hehalde oyuncak.
Yaklaştı baya bize baktım yine oyuncak desem oyuncak değil başka ney olabilir diyoruz arkadaşımla.
Bu yaklaştıkca bize korkuyoruz. Ve tabanları yaglayıp bi kaçmamız vardı ordan
Bu durumu hiç kimseye söyleyemedik.Ama kafamızda baya soru işareti kalmıştı neydi acaba diye yıllar sonra öğrendik

Hala etkisindeyim.Bize bir şey yaparmıydı haydut bilmiyorum ama kaçmakla en iyisi yaptıgımızı düşünüyoruz.

İşte böyle kazmalar cok :mymeka:
Kesicen başka cıkar yol yok:icecream:

haklısın canım öyle bir zamanda yaşıyoruzki gerçeği ve yalanı ayırt edemiyorz insanlığı bu hale getirenler utansın ama onlarda da utanacak yüz yoktur neyse üzülme sen gene de çözüm bulmuşsn canım

haklısın korkmakta canım hergün neler görüyoruz duyuyoruz okuyoruz.bi yaşlı teyze karşıdan karşıya gçmek isterken bi genç kızımız yardım etmişde kızın 2 gün sonra organları alınmış cesedi bulundu .bizim burda bi mağzada adam kadının birini kucaklayıp götürüyo karım diye ve ertyesigün ormanda cesedi bulunuyor....Allahım korusun ne günlere kaldık kızlar

evet bayanlar korkmamak elde değil insanlıktan çıkmış o kadar insan demeye dilim varmıyor h.....n...
var ki etrafta allahım bizleri çoçuklarımızı korusun bugün bu olayı çoğu arkadaşımla paylaştım çok fazla etkisinde kaldım benim de bir kızım var allahım hepimizin çoçuklarını korusun yarabbim

çoğu kişi senin yapdığını yapardık diyor bazı arkadaşlarımda ben olsam evine götürüdüm diyor
ama dedim ya cesaret edemedim

Özgülcüğüm kendini suçlamaktan vazgeç sen en mantıklı kararı verip güvenliğe söylemişsin.Keşke herkes bu kadar sağlıklı düşünebilse!....

buduruma bend eçok düşüyorum.
yardım istiyor acaba bir tuzakmı bir oyunmu diye
bir yandan onun durumunada üzülüyorum.

bu konuyla okadar çok olumsuz haberler okuyoruzki sanki benimde
başıma gelir diye korkuyoruz.

evet boyle bır olay benımde basıma geldı. orta okula gıdıyordum.
tam gundu okulumuz. arkadasıma gıtmıstım o oglen. anneme arkadasıma
gıdecegımızı soyledım ve gıttık. evı benım evıme 10 dk. yemek falan yedık
tekrar okula donucez. cıktık evden. 25-30 yaslarında uzun boylu ustu bası
kir pas ıcınde döküntü vaziyette. (yıne arkadasın anlattınıga gore o sapıgın
ceketı varmıs bızde oda yoktu.) gozlerı donmus vazıyette. yarı baygın gıbı sallana
sallana karsımıza cıkmaz mı :( elım ayagım bırbırıne dolandı. hemen kosarak
arkadasımın oturdugu sıteye gırdık. resmen organı dısardaydı ve orgazm olmus
vazıyetteydı.okadar cok korkmustuk kı anlatamam. anneme anlattım sonra.
ogunden sonra annem benı hıcbır arkadasıma gondermemıstı. zatrn gıtmreye
cesaret de edemedım . Allahım sen ıslah et boylelerını. akıl fıkır ıhsan eyle.
ayy aklıma geldıkce utanıyorum yerın dıbıne gırıyorum yaa.

sen en dogrusunu yapmıssın arkadasım. sana dusen ınsanlık gorevını yerıne getırmışsın.
dedıgın gıbı bu devırde kımseye guven olmazz. nelerı var..

Son düzenleyen: Moderatör:
Neler var ya... Böyle bi olay lisedeyken benim de başıma gelmişti.Arkadaşımla yürüyoduk yolda biraz ıssızdı. Baktım karşıdan bi adam geliyo üstü başı dağınık pislik içinde ve fermuarı açık! Herşey olduğu gibi ortada :1shok: Hemen arkadaşıma gösterdim hemen kaçtık ve en yakın karakola gidip şikayet ettik polisler gitti tarif ettiğimiz yere aonra o yol üzerindede iki tane okul var biri ilkokul biri lise...Allah herkesin çoluğunu çocuğunu bağışlasın.:Saruboceq:

bu tür pislik insanlar çok malesef
bende bu konuda çok endişeliyim
nasıl bir gelecek bekliyor bizi çocuklarımızı
Allah hepimizin yardımcısı olsun

valla özgül hanim en dogru hareketi yapmissiniz.güvenlige teslim etmissiniz.o kiz adina allah sizden razi olsun.siz annesine teslim etmeye gitseydiniz belki o sapiklari sizi takip edecek ve basiniza bi dert acicakti.böyle durumlarda en dogru karari vermissiniz.cok gecmis olsun.dünya cok kötüye gidiyo.artik kimseye güvenemez olduk.birakin yabanciya güvenmeyi insan yakinina bile güvenemiyo.

sen doğru olanı yapmışsın canım.daha fazlasını yapman yanlış olurdu bu devirde.hadi bi tuzak olsaydı da sana ve kızına bişeyler olsaydı Allah korusun.doğrusu bu üzülme.Allah hepimizi korusun bu tür şeylerden

dünyanın çivisi çıkmış diye boşuna demiyorlarlar bayanlar bu devirde işimiz çok zor hepimiz çoçuk büyütüyoruz ama hep bir korku ile eskiden ben evimizin önünde oyun oynardım arkadaşlarımla hala görüyorum dışarı çıkarıyorlar çoçuklarını hiç de anneleri başında olmadan oyun oynuyor çoçuklar

dün kızım bu yıl hiç dışarda bisiklet binmedim ben ne zaman binecem bisiklet dedi bisikleti bırak onu dışarı tek başına bahceye bile çıkaramıyorum korkudan en üzüldüğüm olayda çoçuklarımız çoçukluklarını bile rahat yaşayamıyorlar bu olayda çok açı hep gözümüzün önünde olsun istiyoruz buda bizim suçumuz değil işte hayat ve yaşam bize bunu yaptırıyor kimseye güven olmaz

harbiden nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya şimdi başka bir bölümde bi mesaj okudum allahım ne yapacaz bu bekar kızlarla hepsi için demiyorum bu arada
o kadar bilinçli kızlar varken anlık zevk için acaba sevgilimle beraber olsak sürtünerek bişi olur mu diye bir bölümü okudum bu kadarı da pes sürtünerek diyor sonrada iş işten geçiyor başka mesaj açıyor bu seferde hamile miyim diye soruyor offfffff offfffffff
allahım ya sen kızlarımızı koru yarabbim çok zor işimiz

deli oldum deli yaaaa
kızım bakalım o kişi seni alacak mı yoksa sende zevkini tadıp başka gülemi gececek neden bunları düşünmez ki bu kızlar

(bu söylediklerim her kız için değil bu yazdıklarım sadece yeni bir konu açılmış bi topikte onun üzerine yazıyorum )
insana evet çok heyecanlı geliyordur eminim erkek arkadaşı ile sevişmek ama dah fazlası değil bence

Sen bence bu konuları okuyup da sinirlenme arkadaşım.Hayat öyle bir noktaya geldi,değerlerimiz öyle hızla değişti ki,Avrupalı olmaya özenmekle başladı her şey.Sonunda bir ahlak çöküntüsü olarak döndü bizlere(tabii bu senin ve benim görüşüm).
Yapabileceğin hiçbir şey yok.Ama kendi dünyamızda güzel evlatlar yetiştirmekle kendi açımızdan sorunu çözmüş oluruz hepsi bu...Çünkü kimseye birşey anlatamazsın.Mümkün değil seni anlamazlar.

canım teşekkür ediyorum sana dileklerin için evet insan evlenip çoçuk sahibi olunca anlıyor hayat yaşamının ne üzerine kurulduğunu varımız yoğumuz evlatlarımız oluyor güzel temiz ve ahlaklı bir yaşam vermek onlara tek hedefimiz oluyor ben kendi adıma bunu söleye bilirim rahatlık tabiki verilecek çoçuklarımıza ama fazlası zarar oluyor al işte anlattığım konu gibi hep daha ilerisini yaşam istiyorlar bilemiyorum allah sonumuzu hayır etsin hepimizin

cinsel istismar en cok cocuk yaslarda yasaniyor kizlar malesef buna maruz olanlar da omru boyunca travmasini atlatamiyorlar.
dikkat etmeli nasil dikkat etmeli bilmiyorum cok zor ama kizlarinizi bilinclendirmekten boyle bir durumda en yakin yere basvrmasini cesaretlendirmenizden kendilerinden utanmamalarini ogretmenizden baska care yok.

arkadaşlar......ALLAH çocuklarımızı korusun..ortalık berbat..............onlara aile içinde iyi eğitim vermeye çalışalım..............yasaklamalarla değil arkadaş olarak onları dinleyerek onların yanında olursak çok yol katetmiş oluruz kanısındayım...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…