• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir annesiniz??

10 - 20 puan arası
Cesaretli bir annesiniz!
Annelik hakkındaki bilimsel araştırmalardan ve tavsiyelerden son derece yararlanıyorsunuz. Çocuklarınızı dinleme ve sizi dinlemelerini sağlamak için gerekli düzenlemeleri yapmakta uzman görünüyorsunuz. Açık olarak görülüyor ki, çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine oldukça değer veriyorsunuz. Bu kendilerini değerli hissetmelerini, daha doğru düşünmelerini ve iyi bir birey olmalarını sağlayacak. Çocuklar ve aile arasındaki ortak ve karşılıklı saygı, özgürlük, sorumluluk ve içinde bulunduğukutuların dışında düşünebilen yaratıcı yetişkin olmaları için rehber olacak. Tüm bu cesaretlendirme gelecekte çocuğunuzun lider ve başarılı olma yolunda ilerlemesini sağlayacak
umarım evlatlarımız iyi birer yetişkin olurlara.sa.s

Harika bir testti ve tamda zor günümde buldum çok iyi geldi:)sonuç 21 çıktı oleyy çok teşekkürler:)20 - 30 puan arası
Mükemmele yakın bir annesiniz!
Mükemmellik insanı şımartabilir bu nedenle sizi mükemmele yakın anne olarak tanımlayabiliriz. Çocuklarınızla yakından ilgileniyor, düşüncelerine önem veriyorsunuz. Onu veya onları o kadar iyi tanıyorsunuz ki neyi neden yaptığını biliyorsunuz. Kendi yaşamınızın onun yaşamı olmadığının farkındasınız. Hayatı öğretmek ve ayakta kalmasını sağlamak, gerekli donanımları edinmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Endişelenmeyin! Çok da iyi yapıyorsunuz. İkilem yaşadığınız durumlar olabilir, bundan sonra da olacaktır. Bu noktada çocuk konusunda uzman psikiyatristlerden destek almayı ihmal etmeyin.

10 ile 20 arası yani 15 çıktı.cesaretli bir anneymişim ama daha çoooooooooooooooook sabırlı olmam lazım çoook..:bbo:

10 - 20 puan arası
Cesaretli bir annesiniz!
Annelik hakkındaki bilimsel araştırmalardan ve tavsiyelerden son derece yararlanıyorsunuz. Çocuklarınızı dinleme ve sizi dinlemelerini sağlamak için gerekli düzenlemeleri yapmakta uzman görünüyorsunuz. Açık olarak görülüyor ki, çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine oldukça değer veriyorsunuz. Bu kendilerini değerli hissetmelerini, daha doğru düşünmelerini ve iyi bir birey olmalarını sağlayacak. Çocuklar ve aile arasındaki ortak ve karşılıklı saygı, özgürlük, sorumluluk ve içinde bulunduğukutuların dışında düşünebilen yaratıcı yetişkin olmaları için rehber olacak. Tüm bu cesaretlendirme gelecekte çocuğunuzun lider ve başarılı olma yolunda ilerlemesini sağlayacak
inşAllah öyle olur

10 - 20 puan arası
Cesaretli bir annesiniz!

20 - 30 puan arası
Mükemmele yakın bir annesiniz!
Mükemmellik insanı şımartabilir bu nedenle sizi mükemmele yakın anne olarak tanımlayabiliriz. Çocuklarınızla yakından ilgileniyor, düşüncelerine önem veriyorsunuz. Onu veya onları o kadar iyi tanıyorsunuz ki neyi neden yaptığını biliyorsunuz. Kendi yaşamınızın onun yaşamı olmadığının farkındasınız. Hayatı öğretmek ve ayakta kalmasını sağlamak, gerekli donanımları edinmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Endişelenmeyin! Çok da iyi yapıyorsunuz. İkilem yaşadığınız durumlar olabilir, bundan sonra da olacaktır. Bu noktada çocuk konusunda uzman psikiyatristlerden destek almayı ihmal etmeyin.

bende testi çözdüm ve sonuca şaşırdım.mükemmele yakın çıktı.bukadar iyi olduğumu düşünmüyorum.benim kızım 2.5 yaşında ve şuan en zor günlerdeyiz.herşeye hayır tepkisi veriyor ve bazen ona hiç ulaşamadığımı düşünüyorum.istediği olmadığında kendini yere atıyor ve ağlıyor.o durumdan çıkmak çok zor oluyor.çok sabra ihtiyacımız var çooooooooooook......

bende testi çözdüm ve sonuca şaşırdım.mükemmele yakın çıktı.bukadar iyi olduğumu düşünmüyorum.benim kızım 2.5 yaşında ve şuan en zor günlerdeyiz.herşeye hayır tepkisi veriyor ve bazen ona hiç ulaşamadığımı düşünüyorum.istediği olmadığında kendini yere atıyor ve ağlıyor.o durumdan çıkmak çok zor oluyor.çok sabra ihtiyacımız var çooooooooooook......

bende seninle aynı sorunları yaşıyorum canıma.s!benim kızımda mayısta üç olacakhihoyyyt sinirden ağladığım zamanlar oldu!hep diyordum kızım ergenlik dönemini yaşıyor diye ön ergenlik diye CADIARZUbirşey varmış sanırım bu dönemlerde oluyormuş!sabretmek lazım!a.s
bu arada bende cesaretli anne çıktım!paylaşım için teşekkürler!...a.s.

test için saol canım benim 21 çıktı
bilemiyorum çoçuğum henüz 1 yaşında bir çok soruyu yaşamadan değerlendirdim ama o günün şartlarına göre sonç ne olur bilemem

ama kötü anne var mıdır ya
çoçuğunun iyiliğini istemeyen
yada kendi istediğini doğru sanan aneller varıdr
bizlere düşen geliştirmek kendimizi araştırmak
ve çoçuğumuzu en güzel şekilde yetiştirmek
bir birey getiriyoruz dünya ya hem omutlu olsun hem dünya ondan

17 çıktı.bu da benim için normal şaşırmadım yani.
Cesaretli bir annesiniz!
Annelik hakkındaki bilimsel araştırmalardan ve tavsiyelerden son derece yararlanıyorsunuz. Çocuklarınızı dinleme ve sizi dinlemelerini sağlamak için gerekli düzenlemeleri yapmakta uzman görünüyorsunuz. Açık olarak görülüyor ki, çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine oldukça değer veriyorsunuz. Bu kendilerini değerli hissetmelerini, daha doğru düşünmelerini ve iyi bir birey olmalarını sağlayacak. Çocuklar ve aile arasındaki ortak ve karşılıklı saygı, özgürlük, sorumluluk ve içinde bulunduğukutuların dışında düşünebilen yaratıcı yetişkin olmaları için rehber olacak. Tüm bu cesaretlendirme gelecekte çocuğunuzun lider ve başarılı olma yolunda ilerlemesini sağlayacak.

testi yaptım puanım 24 çıktı mükemmele yakın diyor.Bence bütün anneler mükemmeldir.Önemli olan bilinçli yetiştirebilmek yavrularımızı

Back